Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

I dalje nisu u trendingu. Zejnini fanovi imaju teoriju da su kupili lajkove pa zbog toga
Nisu u trendingu zato što imaju mnogo pregleda van Srbije pretpostavljam, a to za kupovinu lajkova je najluđa teorija zavjere ikada. Sinoć su lajkovi išli skoro kao pregledi. Svako ili svaki drugi ko je otvorio video, kliknuo je lajk automatski.

Чекајте, ови што се дерњају су фаворити...нисам гледао друго полуфинале.

Zanima me da li ce Eurovision World stranica dati kvote. Uvek su davali pa prosle godine ne. Nadam se da hoce ove ali tesko

Top 14 po mom (ne)ukusu:
14. Lavina
Meni je i Zevin bila prva pa sam je posle nastupa stavio poslednju. Jednostavno ono iz studija i ovo live ko nebo i zemlja
Imam utisak da vam je neko zapusio usi i platio debele pare da stavite Lavinu u nebesa
Ako u finalu bude zvucalo dobro nije mi problem da promenim misljenje
13.Harem
Nema sta ja sam jedan od hejtera ali ne pokazujem to ali sad ih je Lavina nadmasila
12.Zejna
Sta je to sto je nekima i preko ekrana neko odbojan ko ce znati
11.Iva Grujin
Pesma prosek..ona mi nije nesto harizmaticna..haljina fuj
10.Lu-ka
Dokaz da nastup moze da digne pesmu ali u ovom slucaju kod mene i ne bas toliko visoko
09.Kosmos trip
A dobra je energija
08.Ana Masulovic
Nije lose ali prosek
07.Jack Lupino
samo fino
06.Gemini
Zabavno feel good
05.Yanx
zasluzeno finale..mozda bude u top 5
04.Lores
Simpaticna i prija oku..moze dobro kod zirija
03.Zona
Nastup nista posebno ali dobar glas i celokupan paket nije los
02.Mirna
Moze biti iznenadjenje
01.Brat pelin
Od jutros sam pogledao nastup jedno 30 puta i gledao bi ga ja jos ali moram na posao

Aha ok ok, ali sve jedno to nisu uradili za nas prosle godine pa mozda nece ni za ove
Zaboravila sam gdje, ali negdje ima opcija da im pošalješ link na kvote i onda stave. Tako sam ja za Hrvatsku prošle godine kad nije bilo pa su stavili.

Ja stvarno ne mogu da verujem da bilo ko ozbiljan moze da stavi (Brata) Pelina kao jednog od favorita. On jeste veoma simpa decko ali on nikako ne peva, vec samo recituje - i prosipa par ofucanih lokalnih fora za domacu upotrebu. A sto se poredjenja Pelina sa Moldavijom tice - Moldavci su barem pevali u svakoj od svojih uspesnijih pesama (uz to Sunstroke Project je imao Epic Sax Guy koji je imao svoju vrlo bitnu i pamtljivu deonicu na saksofonu, dok je Zdob si Zub imao odlicnog harizmaticnog pevaca i super zabavne harmonikase/violiniste, dakle uvek su imali nekoliko ljudi koji su drzali panju na sceni). Kada (Brat) Pelin bude nesto otpevao, malo internacionalizovao svoje fore i ubaci neke muzicare/muzikante koji ce da se bacakaju po sceni - onda bismo mogli da razmisljamo o poredjenju sa Moldavijom

Ja sam posle svega u fazonu da ide Lavina. Zao mi je Zejne, dopada mi se pesma, ali cini mi se da ima neceg dugorocno korisnijeg u tome da se medju izvodjacima i publikom prihvati kao nepobitno da nastup prosto MORA i da bude inovativan i da funkionise. Voleo bih da jednog dana postane praksa da izvodjaci preskoce godinu koliko god mislili da im je pesma top ako nisu jos spremni da nastup bude na istom nivou

Back