Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Pa ne možemo da se skocentrišemo pesme, možemo u slučaju da su svi nastupi blagi užas pa aj, al to nije situacija

Ako ćemo birati samo na osnovu pesme onda nam uživo pze ni ne treba već bi glasali ko na FSC

Taman do maja ima vremena za Lavinu da napravi bolje kadrove i za Zejnu da skonta kako će da unapredi scenski nastup, pokazuje facijalne ekspresije tokom nastupa i da bazira svoj identitet na još nečemu drugom osim toga što je romkinja. Retko iritantna žena.

Biće interesantno. Baš me zanima koga ćemo mi u OGAE-u izdvojiti kao favorita. Moglo bi biti neizvesnije glasanje.

Videh ispod RTS-ovog prono klipa Lavine na fejsu da više ima negativnih nego pozitivnih komentara. Nekako su ljudi podeljeni. Možda odluči želja ljudi da uopšte glasaju za određenu pesmu.

Sorry Zejna ali nije bitno kada je maj.

Biramo šta je najbolji i najkompletniji paket sad i trenutno i računamo da će na Evroviziji biti 10-20% gori nastup jer se RTS ne cima ako misli da pesma može da prođe u finale.

Biće interesantno. Baš me zanima koga ćemo mi u OGAE-u izdvojiti kao favorita. Moglo bi biti neizvesnije glasanje.

Videh ispod RTS-ovog prono klipa Lavine na fejsu da više ima negativnih nego pozitivnih komentara. Nekako su ljudi podeljeni. Možda odluči želja ljudi da uopšte glasaju za određenu pesmu.
To sam i očekivao od komentatora na Fejsu haha

I onda ja imam loš njuh? Hmmm...
sus-suspicious-wendy-williams.gif

Pa da, ali to je negde i mišljenje prosečnog stanovnika. Ko će biti spreman da glasa, to je drugo.

Al stvarno je teško kad tri godine pokušavaš, ulažeš velike pare, trudiš se, napreduješ, shvataš šta trebaš, al svaki put negde zapneš i bude neko bolji. Meni je žao iskreno.
Meni je isto zao, ali u ovakvo natjecanje ne mozes ulaziti sa stavom da si vec pobijedila samo zato sto ti je 13 fanova na instagramu tako reklo

Back