Zejna zaboravila da za 10 dana se salje finalni nastup.Ona ni to ne zna izgleda.
To sam i očekivao od komentatora na Fejsu hahaBiće interesantno. Baš me zanima koga ćemo mi u OGAE-u izdvojiti kao favorita. Moglo bi biti neizvesnije glasanje.
Videh ispod RTS-ovog prono klipa Lavine na fejsu da više ima negativnih nego pozitivnih komentara. Nekako su ljudi podeljeni. Možda odluči želja ljudi da uopšte glasaju za određenu pesmu.
I onda ja imam loš njuh? Hmmm...Biće interesantno. Baš me zanima koga ćemo mi u OGAE-u izdvojiti kao favorita. Moglo bi biti neizvesnije glasanje.
Videh ispod RTS-ovog prono klipa Lavine na fejsu da više ima negativnih nego pozitivnih komentara. Nekako su ljudi podeljeni. Možda odluči želja ljudi da uopšte glasaju za određenu pesmu.

Ovoj zeni treba neko da kaze da prestane ovako da se ponizava. Zasto uopste ista komentarise? Ocigledno su je zabolele poruke kritike i sada ovde poliva pamet. Imam osecaj da je toliko bila uverena da ona ide da ne moze podneti to sto vise nije 100% siguran favorit za pobedu. Sve mi je vise i vise odvratnija
Meni je isto zao, ali u ovakvo natjecanje ne mozes ulaziti sa stavom da si vec pobijedila samo zato sto ti je 13 fanova na instagramu tako rekloAl stvarno je teško kad tri godine pokušavaš, ulažeš velike pare, trudiš se, napreduješ, shvataš šta trebaš, al svaki put negde zapneš i bude neko bolji. Meni je žao iskreno.