Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ono što sam hteo reči, da teoretski u žiriju mogu biti muzičari različitih profila, ne nužno neka mega-popularna imena, i da oni mogu doći tu kao da su stigli sa druge planete, bez svesti o favoritima. Njihovo je da sami prepoznaju kvalitet i potencijal, a ne da se vode ukusom publike.

Ono što sam hteo reči, da teoretski u žiriju mogu biti muzičari različitih profila, ne nužno neka mega-popularna imena, i da oni mogu doći tu kao da su stigli sa druge planete, bez svesti o favoritima. Njihovo je da sami prepoznaju kvalitet i potencijal, a ne da se vode ukusom publike.
To je sve okej ako prate dovoljno Evroviziju da razumeju da PZE nije Beogradsko proleće i u skladu sa tim da glasaju

Verovatno ce pobediti Lavina kad je vec toliki hajp. Ja ne vidim sta je toliko zaniljivo kod njih, ali mogu da ocekuju dosta i od publike i od zirija s ovom kolicinom podrske.

Meni se ne svidja nista sto je Srbija slala nakon Hurricane i Konstrakte (pratim ESC od 2021.) Verovatno ce se nastaviti tradicija, ali bar ove godine imam Antigoni koja ce mi drzati ESC hajp. Prosla 2 ESC-a su mi bila ultra dosadna.

I zato je neophodno da ih bude više od pet što smo već utvrdili.
Tako bi bilo moguće da se okupe i muzičar ali i producent, pa i bivši učesnik sa ESC-a.
Kad pogledam koga sve imaju u žiriju druge zemlje... Hej, William je u žiriju kod Nemaca. Naravno kod nas trebaju samo lokalni ljudi ali valjda pod obavezno i neko ko stvarno razume, šta je Evrovizija..

Gledam Lu-kin nastup i ovo je definitivno najbolje isproduciran nastup sezone. Da se sutra održava ESC, mogao bi da se pošalje baš ovakav nastup bez ikakvih popravki.
Ja sam jednom bila u Lafayettu kad je on imao bas dosta pevackih delova i sve je perfektno otpevao, sigurno je delovao na sceni. Bilo je dosta hejta za njega pre nastupa, al realno decko se maksimalno potrudio i napravio super nastup. Sad druga stvar sto je pesma malo bzvz

Back