I ja sam mislio, ali je finansijski pomogla Haremkama oko nastupa, tkd ništaNeko rece da bi mogla Marija opet u ziriju da bude jer se nigde ne oglasava povodom PZE-a, ali mislim da je to vec nemoguce… Jelena Tomasevic sto posto.
Pričamo o ljudima čiji je muzički domet Tea Tahirović, što je ok, ali ne treba ih shvatiti ozbiljno.Sad je glavni hejterski statement da ce Rumunka Lavinu da pojede za dorucak jer ima slicnu pesmu![]()
Onda moze da posaljemo mirnuSad je glavni hejterski statement da ce Rumunka Lavinu da pojede za dorucak jer ima slicnu pesmu![]()
To je sve okej ako prate dovoljno Evroviziju da razumeju da PZE nije Beogradsko proleće i u skladu sa tim da glasajuOno što sam hteo reči, da teoretski u žiriju mogu biti muzičari različitih profila, ne nužno neka mega-popularna imena, i da oni mogu doći tu kao da su stigli sa druge planete, bez svesti o favoritima. Njihovo je da sami prepoznaju kvalitet i potencijal, a ne da se vode ukusom publike.
Neka su se oni vec pomirili sa cinjenicom da Lavina ide na EvrovizijuSad je glavni hejterski statement da ce Rumunka Lavinu da pojede za dorucak jer ima slicnu pesmu![]()
I zato je neophodno da ih bude više od pet što smo već utvrdili.Ono što sam hteo reči, da teoretski u žiriju mogu biti muzičari različitih profila, ne nužno neka mega-popularna imena, i da oni mogu doći tu kao da su stigli sa druge planete, bez svesti o favoritima. Njihovo je da sami prepoznaju kvalitet i potencijal, a ne da se vode ukusom publike.
Ja sam jednom bila u Lafayettu kad je on imao bas dosta pevackih delova i sve je perfektno otpevao, sigurno je delovao na sceni. Bilo je dosta hejta za njega pre nastupa, al realno decko se maksimalno potrudio i napravio super nastup. Sad druga stvar sto je pesma malo bzvzGledam Lu-kin nastup i ovo je definitivno najbolje isproduciran nastup sezone. Da se sutra održava ESC, mogao bi da se pošalje baš ovakav nastup bez ikakvih popravki.

A može i voditeljMoze i neki tragac iz Potere, ne bi mi smetaloZarko bi sigurno navijao za Lavinu
![]()
A Marko Kon?Jelena Tomasevic je u
mozda u ziri da bude - Ivana Vladović, Dušan Kurtić, Tijana Dapčević, Angellina (nije se oglasila), Boris Subotić (on je + kompozitor), Biber...