Slažem se, bravo za širenje svesti o drag umetnosti, takođe odlično su podnele poraz i zaslužile su treće mesto.I da ne zaboravimo i Haremke, koje su stvarno trailblazers za LGBT prava i za dreg scenu u Srbiji - nadam se da posle ovoga ulaze u cist mejnstrim u Srbiji i da ce krenu ozbiljne pare da lezu![]()
Pa ne mogu da kažem da je neočekivano, osim ljudi na forumu i nekoliko van njega, retko ko zna za njega. @eegorizam mislim da društvene mreže ipak imaju nekog efekta. Savet za ubuduće da se više angažuješ na toj strani da bi ljudi više čuli za tebe.Eegor predzadnji u pf
tose nisam nado stvarno
Ja sam se izvinio za konkretno ovu situaciju i prihvatam grešku.
O ličnim moralnim i drugim kvalitetima i dotične ("predivna devojka") a naročito cenjene familije ne bih jer nit je ovo mesto za to nit je relevantno nit mislim da o tome može da priča bilo ko ko ne potiče iz lokalne sredine.
To se uvek da rešiti izmenama samog TVT sistema...Al opet će tako ljudi uz pomoć organizovanog glasanja lakše ući u finale, jer u polufinalima relativno glasa manji broj ljudi
Baš u tom smislu sam i sarkastično citirao epitet, znao sam u kom kontekstu je pomenuto ali nije tema sad to.Epitet “divna” sam napisao u smsilu kulture
Hoće, voli Dragana Ej Si Di Si i Hejvi metal!
Где? У Беч?Volimo i mi tebe. Mozes da putujes
Što se mene tiče mogao je Eegor umesto Saške i Đurđica umesto Mašulovićke.U prvom polufinalu žiri izbacio Bellu, Eegora i Đurđicu, a ubacio Sašku Yanx, Mirnu Radulović i Ana Mašulović. Publika izbacila Manivi, a ubacila Ivu Grujin.
U drugom polufinalu publika izbacila Aleksandru Sekulić, a ubacila Geminni.
Oni ovo ko na fscu neke favorite malo spustiš da poguraš one rizične u finaleMeni je i ovo razočaravajuće
View attachment 42156
Vodolija.Ko će više da kaže kako se zove pjevač pjesme kraj mene da ga spasim iz ralja okultnog i da mi kaže šta je u horoskop
Zato je jeziv i seksi.Vodolija.
Taman da srede elektroinstalacije u Čairu pošto za vreme Kupa Radivoja Koraća često nestaje struja
Koga briga lol tim ljudima je satanizam crna boja na gotičaru a nije satanizam kad nose crno po dva meseca zbog smrti osobe koju su verovatno ogovarali celog životaTek je sve počelo i umesto ds budem srećna uznemiravaju me izjave ovih nesrećnih žena i ljudi koji idu da pišu ispod svake reakcije na Lavinu da je satanizam. Pa koliko moraš biti jadan...