Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Happy Delivery GIF by DPD France

Kakvo veče 🫠

Napisao bih esejčinu, ali sam previše umoran.

Toliko sam prezadovoljan i preponosan na Lavinu! Jedva čekam nastup u maju 🥹❤️

Moraju još utisci da mi se slegnu, ali finale je bilo odlično i top 5 je odličan. Rezultati PF su očekivano, fijasko.

Last edited:
Poruka za Lavina momke:manite se Milice Soldatovic i RTS i njihovih ideja nastupa,kao i koreografija.Ideja treba da ostane.Moze pnaj spori deo pred vrhunac pesme da bude kao usporen film.ali krupniji kadrovi,vise krupnih kadrova na pevacu da se ekspresija vidi pogptovo kad se obraca ZLU(u ruku kad gleda),vise dima,kostimi neka budu slicni to ste vi.Ostalo minimalno ako treba nesto,nikakvi crveni kostimi,nikakve sulude koreografije kao dzogerisanje,nikakvi plesaci.I daaa, vatra na kraju vatra vatra...jako je vazNo da se izbore krupni kadrovi jer lik glumi za medalju a ekspresija je sve u ovoj pesmi.Meni se nije svidjala studijski dok nije dosao nastup.

Last edited:
Ja se toliko osećam srećno i ponosno nakon ovog pze-a. 🙏 🙏 🙏 Ovo je najbolji mogući izbor! Momci su apsolutno zaslužili, pretalentovani, kulturni, normalni, duhoviti...ma sve najbolje o njima....toliko se lepo osećam zbog njih, svi mi...i želim im mnogo sreće!!!!!

A moje HAREMKE i IVANA, naklon do neba i ponos za iznošenje ove sezone i toliko kritika i svega.....nemam reči...hvala svima koji su nas podržavali, a i oni koji nisu, naterali u nas da budemo bolji...🥰

Ovaj PZE mi je definitvno lepše i bolje iskustvo od prethodnog...atmosfera u green roomu ne može da se opiše...ne znam, evo i dok pišem osećam se presrećno....i rekoh ljudima možda imamo snove i želimo da ih ostvarimo i ako ne uspemo to smatramo neuspehom, medjutim na tom putu doživimo mnoge uspehe kojih tek kasnije budemo svesni...jedno predivno iskustvo, za ceo život! ❤️🥲

Pa ja sam nekako očekivala Eegorov flop nažalost, nisam ništa komentarisala jer nisam mogla da tvrdim. Ali jednostavno, Eegor mora da radi pre svega na svom brendu, kao javna ličnost, to ne može da postigne ako zaista ne koristi društvene mreže. To je stvarno nemoguće onda.
On je nepoznat publici, sama pesma nije garancija, to smo se uverili i ove PZE sezone.

Nastup je takođe jako bitan. Reći ću još nešto kontroverzno, ali on mi kao lik uopšte nije za ove pesme, mislim da mu taj stil ne leži. Za pesme kao Klaber moraš da pucaš od harizme, bez lažne 'lood sam lik' priče, već da je prirodno takav. Možda da je dao nekome ko može da je iznese. On je stvarno jako kreativan i to je lepo, ali svako od nas mora znati svoje domete.
Čoveče nastup je u trendingu, bolje je prosao nego pesma sa vizualiserom. Mene je oppjačkso moj esnaf i ja to znam jer znam neke stvari koje ne mogu sad da vam kažem. Meni je rasla pesma u finalu bi mi se značajno povećao glas publike a imao sam 200 glasova manje od Zejne. Bez društvenih mreža. Samo činjenice. Ne svidjaju se ni meni neki nastupi ali ovo nije glasanje o ukusima nego za evroviziju.

Pobeda Lavine je pobeda paketa koji je spreman za Evropu. Niko drugi to nije ponudio Eegore, pa ni ti.

Ako te je neko kenslovao, to si ti samog sebe. Od starta si bio jedan od favorita i jbg nisi ispunio očekivanja. Niti si prvi niti poslednji kojem se to desilo na izborima za ESC a veruj mi da ako neko to zna onda smo to mi fanatici sa foruma.

Dobro jutro, dragi forume, kako ste spavali?
Pocele reakcije. Oh my God, you are having an exorcism 😀

Ips dipli post sa
Doctor Who, brisite

Cestitke Lavini na pobedi, sasvim zasluzeno, ali moram reci kakvo skandalozno glasanje zirija u finalu. Zona 3 poena, a Lu Ka 5, stvarno strasno, da Lu Ka ima vise poena od Zone. U polufinalu Zona odnela ziri. Bravo Zona

Back