Ja mislim da se možemo nadati bodovima od žirija.Da li smatrate sa obzirom kakav žanr muzike smo poslali na ESC da je bolje po nas što se vratio žiri u polufinalu, ili da je ostalo samo na publici?
Ona kao vokal coach bi trebala do nekle da pohvali našu pesmu zbog izuzetno teškog vokala koji je potreban za ovu pesmu. To što neuki ljudi misle da je samo to obično dranje to je drugi problem. Neka proba neko da growluje pa će videti. Strašno dobra tehnika je potrebna za tako nešto i to ne može svakoJa čekam Georginu (Honest Vocal Coach) da se šlogne kad ovo čuje![]()
I tako svake godine... Zacarani krug.Meni je fascinantno kako niko u Srbiji kao ne gleda ESC i onda kad izaberemo predstavnika svi znaju sta tamo najbolje prolazi i tu su da pametuju.
Miriše na neki San Marino u budućnosti...Kaže Zejna da ako sve što do je sada ponudila nije dovoljno dobro, onda nikad ništa neće biti. Na pitanje novinara da li to znači da je završila sa pokušajima, Zejna je rekla "Evrovizija postoji, postoje druge zemlje, hello?"![]()
VIdećemo. Prošle godine sam je batalila posle par pesama, baš je bila pristrasna, išla mi na živce. Ali me baš zanima kako će iskomentarisati LavinuOna kao vokal coach bi trebala do nekle da pohvali našu pesmu zbog izuzetno teškog vokala koji je potreban za ovu pesmu. To što neuki ljudi misle da je samo to obično dranje to je drugi problem. Neka proba neko da growluje pa će videti. Strašno dobra tehnika je potrebna za tako nešto i to ne može svako
Jel Austrija može da glasa za nas u polufinalu?Na muzičkom trendingu u Austriji 11. i 25. mjesto
Dijaspora najjača, ide tih 12p
A sad vidim da je Momi maloj falilo 14 glasova da uđe u finale![]()
Ne nazalost.Jel Austrija može da glasa za nas u polufinalu?