Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Nezahvalno je komentarisati gde ćemo bolje proći. Što se tiče žirija, zavisiće umnogome od sastava istog, ali mislim da bi generalno trebalo ceniti ovako zahtevan muzički pravac. A što se tiče publike, svakako mislim da će i te kako imati svoju bazu fanova.

Ja čekam Georginu (Honest Vocal Coach) da se šlogne kad ovo čuje 🤣🤣🤣
Ona kao vokal coach bi trebala do nekle da pohvali našu pesmu zbog izuzetno teškog vokala koji je potreban za ovu pesmu. To što neuki ljudi misle da je samo to obično dranje to je drugi problem. Neka proba neko da growluje pa će videti. Strašno dobra tehnika je potrebna za tako nešto i to ne može svako

Kaže Zejna da ako sve što do je sada ponudila nije dovoljno dobro, onda nikad ništa neće biti. Na pitanje novinara da li to znači da je završila sa pokušajima, Zejna je rekla "Evrovizija postoji, postoje druge zemlje, hello?" 😂
Miriše na neki San Marino u budućnosti...

Ona kao vokal coach bi trebala do nekle da pohvali našu pesmu zbog izuzetno teškog vokala koji je potreban za ovu pesmu. To što neuki ljudi misle da je samo to obično dranje to je drugi problem. Neka proba neko da growluje pa će videti. Strašno dobra tehnika je potrebna za tako nešto i to ne može svako
VIdećemo. Prošle godine sam je batalila posle par pesama, baš je bila pristrasna, išla mi na živce. Ali me baš zanima kako će iskomentarisati Lavinu

Haremke su najavile pauzu od PZE-a i mislim da ih u narednih par izdanja necemo gledati. Koliko god mislim da je to dobra odluka po njih, definitivno ce nedostajati, nekako su mi prirasle srcu i definitivno ce faliti. Navijam da se vrate nekad u buducnosti ali sa necim malo svezijim (ako moze bez Antonica pls)

Back