Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Nesto sam razmisljala,sta mislite da li sipervizori gledaju nas Pze i sugerisu RTS sta bi zeleli za program da je najbolje,da se baci akcenat itd.?Ja mislim da da,i da su prosle godine zeleli Harem ili Vukejlu,i da kad je naatao mess sa glasovima zbog B i D,i Princ otisao da smo,uslovno receno i kaznjeni malo neprolaskom u finale...🫣
Ma kakvi, Princ bi otišao svakako, pošto bi b i d imali 8 ili manje poena, Princ 10, Haremke 12.

Jedan lik je predložio da bi u Beču trebali da imaju kao one štapove sa vatrom i da ceo vajb u pozadini bude neka gotik katedrala kao vizuelni efekat i što mračnije

For funsies rezultati da je korišćen proporcionalni sistem dodavanja poena na glasove žirija

01. Lavina 167
02. Brat Pelin 74
03. Zejna 67
04. Harem Girls x Ivana 49
05. Zona 36
06. Yanx 34
07. Lores 33
08. Lu-Ka 29
09. Kosmos Trip 24
10. Iva Grujin 16
11. Ana Mašulovi? 16
12. Mirna 14
13. Gemini 12
14. Jack Lupino 9

Nastup bukv može copy paste na ESC, samo bolji uglovi kamera u poslednjem refrenu i tjt. Sreća što je ovaj tip pesme odličan za veliku scenu.
Ne nadaj se. Najbolja verzija ovog nastupa je i uvek će biti ona iz drugog polufinala na PZE. Na Evroviziji će biti slično ali 10-20% lošije.

RTS sad misli da nismo previše ugroženi za finale, tako da je njihov posao ovde gotov i sad im je kurcobolja.

Back