Da, možda zato što bi se rasuli pregledi svuda, pa dok malo prođe. Bar ja ne bih odmah tako objavila.Mozda im RTS jos nije dostavio snimak. Smiri se, sagoreces do maja lol
Kada imaš konkurentnu i pritom kvalitetnu pesmu koja se izdvaja živim nastupom i u koju veruje pre svega nacija koja je šalje, zdušno podržava i stoji iza nje, onda nema brige, čemu?Naš najveći problem je možda što u našem polufinalu imaš već od starta 4 sigurnih finalista. Izrael, Finska, Švedska, Grčka. Znači borba za preostala 6. Po meni Estonija je tu NQ najveći. Belgija mi je isto meh
To moze samo Svinjformer da napise.Stvarno neko mora imati najzakljuceniji i najzatvoreniji mozak na svetu da pomisli da ima bilo sta satanisticko u pesmi
Ili da su oni macevi na sceni po uzoru na tompsona.To moze samo Svinjformer da napise.
Ne čudi me da je ovo što je rekao istina, jer i mnogi u fandomu imaju takav utisak, ali iskreno i on se kao dizajner mogao mnogo više potruditi te godine. Oni kostimi su bili mid.Nemojte se jedite oko bolesnih komentara. Pišu ih oni koji svakako neće glasati.
Interesantniji mi je Boris Kargotić, koji je radio kostime za Hurricane, kad komentariše šta se dešavalo u Roterdamu 2021. Evo, ne znam da li da verujem čoveku sa čašom u ruci, ali ako je tačno to što priča, treba biti uporan da momci dobiju pirotehniku kad već ima para
Slazem se + iskreno se nadam da ce ovo za efekat imati nova zanimljiva imena na listi za PZE 2027., ne nuzno samo metal grupa vec generalno mladih durgacijih artista koje ce Lavina inspirisati da se oprobajuZato je i s te kulturološke strane pobjeda Lavine jako bitan moment i prilika da ljudi, posebno mladi, prošire vidike pa da ova vrsta muzike dobije još pokojeg novog fana.