Mirišem 11., pošto je to najbaksuzniji u polufinalu broj.Oni vama daju dobar RO samo kad ste gotovo siguran NQ
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da Estonija zatvori polufinale, a vi otvorite drugi dio istog![]()
I onda i tamo završi kao drugaMiriše na neki San Marino u budućnosti...
A zašto ne i iz Švedske? Bar neki poen. Šveđani generalno imaju dobru metal scenuIz našeg polufinala očekivao bih vrlo visoke glasove iz Finske i Estonije i neke glasove od Litvanije.
Hrvatska i Crna Gora će valjda redovno glasati za nas...
Zato što Šveđani koji slušaju metal mahom ne prate ESCA zašto ne i iz Švedske? Bar neki poen. Šveđani generalno imaju dobru metal scenu
Haremke su najavile pauzu od PZE-a i mislim da ih u narednih par izdanja necemo gledati. Koliko god mislim da je to dobra odluka po njih, definitivno ce nedostajati, nekako su mi prirasle srcu i definitivno ce faliti. Navijam da se vrate nekad u buducnosti ali sa necim malo svezijim (ako moze bez Antonica pls)
Ja uopšte ne čitam vesti tako da sam se spasao, od količine toksičnosti i pljuvačine po svemu i svačemu.Ма добро, ко год буде изабран некад проћи ће кроз пљувачину у почетку, то је и очекивано.
За Пелина би добар дио људи смарао да је 'СеЉАчКи НАстУп', за Зејну да је 'комуњара', за Харем да дрег не треба да представља Србију итд.
Не читати коментаре на Фејсу и порталима је пола здравља![]()