Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Sad videh Estoniju tu i setih se da su neki ostavljali čak komentar da imamo 2 rok pesme Srbija i Estonija hahahahahahah. Nekim ljudima je jednostavno kada je u pitanju tvrd zvuk sve isto 😆. Lepo ja rekoh da ljudima koji nikada u životu nisu metal čuli Bajaga bi zvučao Heavy 😆

Pesma je toliko drugačija i toliko odskače od svega u toj drugoj polovini, da mislim da ćemo se istaći pod kojim god brojem nastupili. Iz ove perspektive, mislim da je jako teško da ostanemo neprimećeni, pogotovo u odnosu na prvo pf generalno, koje za sada deluje da će biti slabije u odnosu na drugo.

Oni vama daju dobar RO samo kad ste gotovo siguran NQ
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da Estonija zatvori polufinale, a vi otvorite drugi dio istog 😐

Oni vama daju dobar RO samo kad ste gotovo siguran NQ
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da Estonija zatvori polufinale, a vi otvorite drugi dio istog 😐
Obično zatvara i onaj ko je dosta popularan, svi faktori se uzimaju u obzir

Realno je da ili Srbija ili Crna Gora zatvore, Poljska ne znam kakva ce biti a San Marino je zatvarao prosle godine

Ja iskreno ne bih mogao reći koje polufinale je jače! Kod nas u prvom polufinalu imamo trenutne favorite Fince, tu je i Švedska koja će najverovatnije poslati Feliciu. Izrael, koji je svi znamo šta. Bez obzira na pesmu oni su pod ovim okolnostima Evrovizijski powerhouse šta god da pošalju. I Akylas je sa nama da. Tamo u drugom Danska najverovatnije favorit. Ne znam šta još tačno. Mislim da će naše polufinale možda biti jači. A na kraju možda budu i nekako ujednačenog kvaliteta

Neki izvođači hitno trebaju što pre da nauče da dostojanstveno prihvate (zaslužen) poraz i budu zadovoljni, evo čist primer toga je Lefkada, a znamo koliku želju su i one imale, međutim na kraju dana prihvatile su to normalno i podržale pobednika 👏🏻👏🏻
Najveći pobednici su upravo dostojanstveni gubitnici. Sara Jo i Zorja su najbolji primer toga. Unižavanjem žirija i sistema po kom je takmičenje održano se direktno diskredituje pobeda i bolji plasmani konkurencije što baš i nije sportski duh. Učiti od njih.

U pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi.

Ne vjerujem da Srbija zatvara, svake godine stave neku veselu pjesmicu za kraj, rekao bih moguće Estoniju da stave.

Back