Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Sad videh Estoniju tu i setih se da su neki ostavljali čak komentar da imamo 2 rok pesme Srbija i Estonija hahahahahahah. Nekim ljudima je jednostavno kada je u pitanju tvrd zvuk sve isto 😆. Lepo ja rekoh da ljudima koji nikada u životu nisu metal čuli Bajaga bi zvučao Heavy 😆

Pesma je toliko drugačija i toliko odskače od svega u toj drugoj polovini, da mislim da ćemo se istaći pod kojim god brojem nastupili. Iz ove perspektive, mislim da je jako teško da ostanemo neprimećeni, pogotovo u odnosu na prvo pf generalno, koje za sada deluje da će biti slabije u odnosu na drugo.

Oni vama daju dobar RO samo kad ste gotovo siguran NQ
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da Estonija zatvori polufinale, a vi otvorite drugi dio istog 😐

Oni vama daju dobar RO samo kad ste gotovo siguran NQ
Ne bi me ni najmanje iznenadilo da Estonija zatvori polufinale, a vi otvorite drugi dio istog 😐
Obično zatvara i onaj ko je dosta popularan, svi faktori se uzimaju u obzir

Realno je da ili Srbija ili Crna Gora zatvore, Poljska ne znam kakva ce biti a San Marino je zatvarao prosle godine

Ja iskreno ne bih mogao reći koje polufinale je jače! Kod nas u prvom polufinalu imamo trenutne favorite Fince, tu je i Švedska koja će najverovatnije poslati Feliciu. Izrael, koji je svi znamo šta. Bez obzira na pesmu oni su pod ovim okolnostima Evrovizijski powerhouse šta god da pošalju. I Akylas je sa nama da. Tamo u drugom Danska najverovatnije favorit. Ne znam šta još tačno. Mislim da će naše polufinale možda biti jači. A na kraju možda budu i nekako ujednačenog kvaliteta

Neki izvođači hitno trebaju što pre da nauče da dostojanstveno prihvate (zaslužen) poraz i budu zadovoljni, evo čist primer toga je Lefkada, a znamo koliku želju su i one imale, međutim na kraju dana prihvatile su to normalno i podržale pobednika 👏🏻👏🏻
Najveći pobednici su upravo dostojanstveni gubitnici. Sara Jo i Zorja su najbolji primer toga. Unižavanjem žirija i sistema po kom je takmičenje održano se direktno diskredituje pobeda i bolji plasmani konkurencije što baš i nije sportski duh. Učiti od njih.

U pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi.

Ne vjerujem da Srbija zatvara, svake godine stave neku veselu pjesmicu za kraj, rekao bih moguće Estoniju da stave.

Smiješni su mi ljudi koji se isto bave muzikom i sa visine gledaju i ismijavaju takmičare, a sami nisu objavili ništa kršteno godinama (ili nikad), pa ajde jarane dođi pokaži nam to svoje umijeće i svoj talenat ako si već toliko jak na riječima

Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale
Back