Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Od YT ekipe mislim da će se svideti Peacearoundyou i onom Australijancu sa klavijaturama u studiju. Ostali će biti šareni.

Haremke su najavile pauzu od PZE-a i mislim da ih u narednih par izdanja necemo gledati. Koliko god mislim da je to dobra odluka po njih, definitivno ce nedostajati, nekako su mi prirasle srcu i definitivno ce faliti. Navijam da se vrate nekad u buducnosti ali sa necim malo svezijim (ako moze bez Antonica pls)

Ako nešto naročito cenim u vezi PzE to je onda insistiranje na različitosti i vidljivosti, tu je festival mnogo više doprineo u odnosu na kojekakve aktiviste.

Haremke su definitivno osvežile PzE scenu + njihovo učešće ima mnogo veči značaj od takmičarskog. Totalno kultivisan javni nastup, kolegijalnost i profesionalizam, strpljenje da izađu u susret svakom bizarnom pitanju, kuliranje provokacija. Total class act. 🙏

Želim ih ponovo u takmičarskom delu, a zašto ne i u nekom drugom segmentu PzE, definitivno imaju to nešto evrovizično. @Lefkada Tsunami

Ма добро, ко год буде изабран некад проћи ће кроз пљувачину у почетку, то је и очекивано.

За Пелина би добар дио људи смарао да је 'СеЉАчКи НАстУп', за Зејну да је 'комуњара', за Харем да дрег не треба да представља Србију итд.

Не читати коментаре на Фејсу и порталима је пола здравља 💪

Ja se toliko radujem sto metal ide na Evroviziju, kad vec nasa pesma nije prosla konkurs, svaka cast kolege, pa dogodine da nastavimo niz 🤘

Ма добро, ко год буде изабран некад проћи ће кроз пљувачину у почетку, то је и очекивано.

За Пелина би добар дио људи смарао да је 'СеЉАчКи НАстУп', за Зејну да је 'комуњара', за Харем да дрег не треба да представља Србију итд.

Не читати коментаре на Фејсу и порталима је пола здравља 💪
Ja uopšte ne čitam vesti tako da sam se spasao, od količine toksičnosti i pljuvačine po svemu i svačemu.

Nesto sam razmisljala,sta mislite da li sipervizori gledaju nas Pze i sugerisu RTS sta bi zeleli za program da je najbolje,da se baci akcenat itd.?Ja mislim da da,i da su prosle godine zeleli Harem ili Vukejlu,i da kad je naatao mess sa glasovima zbog B i D,i Princ otisao da smo,uslovno receno i kaznjeni malo neprolaskom u finale...🫣

Definitivno mislim da je to dobra ideja! Lefkada je jedna legendica i baš bi bilo uživanje gledati je kako intervjuiše takmičare jer je tako opuštena i duhovita.😍😍

A neki od vas su pominjali i iskreno se mogu složiti nakon Pelinovog nastupa da bi on bio baaaš dobar voditelj. Zna i da piše skečeve i sigurno bi scenario bio zanimljiviji nego ovo što Kosjerina sklepa. Njegov nastup me je dosta podsetio na neke voditeljske tačke npr a da ne izgleda cringe jer je čovek harizma.

Zanimljivo mi je da vidim kako nastup iz finala piči sa pregledima u odnosu na nastup iz polufinala, sad je on drugi u trendingu

Back