Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Stoji da ni ideja nije najsjanija, ni meni se ne svidja to srce ali treba biti realan da su joj sanse i utisak o nastupu upropasceni jadnom implementacijom. Ovo mozda grci i moldavci, crnogorci ne bi uradili bolje ali pogledjate druge NF. Pustite UMK, Melodi, ja sam siguran da bi u Letoniji i Estoniji pokidali. Deo sa ekranom na pocetku je bio dobar ali bezveze je izgledao jer je podni ekran bio los i mali a glavni LED wall minijaturan.

Mislim da isto treba biti realan sta moze da se iznese na lokalnom NFu.

To onda drasticno ogranicava kreativnost i mogucnost da se inovira. Kako onda napraviti nesto dobro za ESC ako se festival koji nema nikakve mogucnosti odrzava 2 nedelje pred rok za predaju pesama i koncepta nastupa? Samo treba biti realan, ne znam ko ne bi popizdeo da neko da tolike pare, bude u igri za pobedu i onda ti produkcija upropasti nastup. Mislim da se i dobro ponela kako bi neki drugi. Ne vidim sta je lose rekla o drugim takmicarima ili pobedniku. Manjak kritike ka RTSu i produkciji je kratkovidost fanova koji ce opet kukati kad rezimska televizija zezne nastup pobedniku u maju

Nisu svi isti....
Ne znam tačno zašto vas toliko trigeruje još uvek Zejna?
Jer je ovo jedan od najlepsih PZE-a (pogotovo obzirom na sve neuslove), a ona nikako da zaklopi o nekoj nepravdi (koja ne postoji).
Sto Najbolja GIF

Nisu svi isti....
Ne znam tačno zašto vas toliko trigeruje još uvek Zejna?
Pa ljude trigeruju i Yanx i Aleksandar jer su se branili kad su ih napali na tviteru kao i Zejna. Nerviraju ih ljudi koji ne zele da cute dok ih hrane g***a toksicni trolovi.

Aleksandar napise saljivu objavu u kojoj se zahvaljuje ljudima na glasovima, ljudi ga izvredjaju i njega i nastup (koji je bio bolji od bar pola nastupa te veceri).
Yanx dobije zestoki hejt zato sto je zasluzeno treca po ziriju i zato sto se cesto prijavljuje na izbor. A nikog nije dirala ni prozivala. Zena je morala da poblokira ljude jer su bili nesnosni.
Zejna objavi sliku kako je nastup trebao da izgleda i istrigeruje ljude koji su joj trazili svaku sitnicu i pljuvali jer je bila u konkurenciji za pobedu.

Neki ljudi su stvarno psihicki skrenuli. Nema potrebe da budete vise toksicni i da pljujete konkurenciju, takmicenje je zavrseno.

Iskočilo mi ovo, skoro svaki komentar loženje da pobeđujemo 😂

Koliko ima ovih što pljuju i vidi tu neki satanizam, toliko ima i kežualaca koji zapravo vole ovo. Svakako je lepše kad je ovako nego kao kad je stvarno vladala opšta pljuvačina 2024. i 2023.
74096.webp

Pa ljude trigeruju i Yanx i Aleksandar jer su se branili kad su ih napali na tviteru kao i Zejna. Nerviraju ih ljudi koji ne zele da cute dok ih hrane g***a toksicni trolovi.

Aleksandar napise saljivu objavu u kojoj se zahvaljuje ljudima na glasovima, ljudi ga izvredjaju i njega i nastup (koji je bio bolji od bar pola nastupa te veceri).
Yanx dobije zestoki hejt zato sto je zasluzeno treca po ziriju i zato sto se cesto prijavljuje na izbor. A nikog nije dirala ni prozivala. Zena je morala da poblokira ljude jer su bili nesnosni.
Zejna objavi sliku kako je nastup trebao da izgleda i istrigeruje ljude koji su joj trazili svaku sitnicu i pljuvali jer je bila u konkurenciji za pobedu.

Neki ljudi su stvarno psihicki skrenuli. Nema potrebe da budete vise toksicni i da pljujete konkurenciju, takmicenje je zavrseno.
Cekaj, jesi li ti objavio njen tvit? Ili neko drugi. I napisao 20 redova teksta. Onda je logicno da dobijes odgovor.
I sta sa ovim vizualom? Nije dobila 4454 glasova publike (skoro cetvrt sto je dobila Lavina) jer RTS nije “uspeo da uradi ono sto su oni zamislili u grafici” vec je zena netalentovana za scenu, u bliskim kadrovima gledala u stranu, bukvalno nikakvu emociju nije dala niti je postojao kontakt sa publikom. I Hristina je letela i videle su se sajle ali je bila ubedljiva i sve nas je odusevila.
Hajde da zavrsimo ovaj topic.

Najbolje bi bilo da ne komentarišemo više ni takmičenje ni takmičare, pošto je je l te završeno, zaključajmo temu, slučajno da neko ne bude kritikovan. Isto tako slučajno da ne istrigerujem ovde zdrave, apsolutno netoksične ljude, evo suze mi idu što sam bitch...

Inače mi je jako žao celog hejta oko Mirne, njena pesma od svih članica M3 mi je najdraža 😈 Posle Lavine, slušam najviše Omaju i Čaire 🤪

Cekaj, jesi li ti objavio njen tvit? Ili neko drugi. I napisao 20 redova teksta. Onda je logicno da dobijes odgovor.
I sta sa ovim vizualom? Nije dobila 4454 glasova publike (skoro cetvrt sto je dobila Lavina) jer RTS nije “uspeo da uradi ono sto su oni zamislili u grafici” vec je zena netalentovana za scenu, u bliskim kadrovima gledala u stranu, bukvalno nikakvu emociju nije dala niti je postojao kontakt sa publikom. I Hristina je letela i videle su se sajle ali je bila ubedljiva i sve nas je odusevila.
Hajde da zavrsimo ovaj topic.
Jedno je komentarisanje a drugo govor mrznje. Neki pisu ovde da je mahalusa, kace screenshotove iz nastupa gde je ruzno ispala, da bi dokazali sta - da je ruzna? Stvarno nema potrebe da se izbacuje otrov i da se lece kompleksi nad javnim licnostima. A to da nespretnost produkcije nije uticala na njenu konkurentnost je delulizam. Otkud znas da ne bi publika glasa u mnogo vecem broju da nije imala impresivan nastup? Ali dobro, videcemo kad RTS zezne nastup u maju pa bude kriv ORF i evropljani koji nas mrze i ‘nece da stave kadrove koje mi zelimo’

Koje su to hitove imali Konstrakta, Luke i Lavina pa da kažemo da je to bitno za ESC. To je samo bubble mišljenje. Jedino što ti treba za ESC je paket potpuno nebitno da li si bend iz garaže ili najpoznatiji pevač u državi. Naravno da pomaže da si poznatiji ali ti to ništa ne garantuje, moraš da imaš pesmu i da tu pesmu isprati makar pristojan nastup.

Zejna je rekla "ima i drugih zemalja". Verovatno će sledeće godine da ide u CG ili možda MKD ako se vrate da proba tamo. Mislim da joj je to i pametnije.

Postoji nešto što se zove objektivno i nešto što se zove subjektivno.

Subjektivnim se ne treba previše baviti, jer to su priče šta bi bilo kad bi bilo. Subjektivno, Zejna se oseća oštećenom na neki način. Ima pravo na to. Subjektivno je, misliti da bi prošla bolje da Ljubba, RTS, ona sama ili neko četvrti jeste uradio posao kako treba. To ne možemo da znamo.

Ono čime treba da se bavimo su objektivne činjenice. Objektivno, osvojila je 4k glasova publike. Dakle, publici se nije dopala. Dakle, publika je izabrala ubedljivog favorita nagradivši ga sa 29k (7x više) glasova. Znači tu nešto ima (kod Lavine) što kod nje nema (Zejne). Svaka čast, dala je sve od sebe, u tom momentu nije mogla bolje, bilo je drugih koji su znali i sopstvene mogućnosti i mogućnosti scene, produkcije i shodno tome kreirali dobru priču.

Nekada je bolje reći gorku istinu nego slatku laž. Ako ste osobi pravi prijatelj. Zejna, koncept je u teoriji dobar, ali u praksi promašaj i to je ok, svakome može da se desi. Ne treba sad ni da se razapinje zbog toga ali ni da se kreiraju neke priče o nepravdama. Nema potrebe zaista.

Decko idi hladi se malo, prosetaj, smotaj neki dzoint, ako tebe vec nece niko da smota...

Posto jedini delulizam ovde je da bilo ko siri "govor mrznje" (osim jednog ucesnika PZE-a prema forumu, ali to ste oprostili, pa necemo ni o tome dalje)...

Svi se izjasnjavaju kako zele konstruktivne kritike, kad ih pecnes gde ne treba, iju kako te nije sramota, hejteri , trte mrte.

Zena je zavrsila bukvalno druga, i da nije bilo Lavine sa istom kolicinom glasova i cetvrtim mestom publike bi bukvalno pobedila lol...

Odrastite. U kompletu.

Angry Interview GIF

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali žao mi je što ne shvata da je za njen neuspeh kod publike odgovoran njen kreativni tim, koliko i tehnička ekipa RTS.

Isto veče, kad smo se svi razočarali nastupom, gledali u čudu njeno zbunjeno lice i ofinger, jedna žena je pokazala da može da skoro celu pesmu možeš da stojiš ukopana iza mikrofona, da ne moraš ni da skačeš, ni da visiš, a sve puca od energije u brzoj pesmi.
Iako se dinamika, dramatičnost poprilično postižu svetlom, koje je RTSu odavno slaba strana, o kojoj je Olivera pričala ohoho davno, ima mali i do onoga : Rodila je majka takvu. Ipak, dok sam gledala ovaj nastup, zadivljenost je stalno smenjivalo pitanje: Kako mi ovoga nikako da se setimo?

Zejna je možda mogla da popravi nastup ali ne može da popravi što ni u utorak a ni u subotu nije prenela emociju pesme na stage.

Tako da mogla je da ima najsavršenije kadrove, jednostavno na licu joj se videlo da je opterećena tehničkim stvarima koje nastup zahteva.

Najbolje bi bilo da ne komentarišemo više ni takmičenje ni takmičare, pošto je je l te završeno, zaključajmo temu, slučajno da neko ne bude kritikovan. Isto tako slučajno da ne istrigerujem ovde zdrave, apsolutno netoksične ljude, evo suze mi idu što sam bitch...

Inače mi je jako žao celog hejta oko Mirne, njena pesma od svih članica M3 mi je najdraža 😈 Posle Lavine, slušam najviše Omaju i Čaire 🤪
Zajebavali/komentarisali/
kritikovali smo sve i na račun svih ali ste se oko Zejne baš zavrteli u krug i pišu se eseji. I dalje mi je to enigma.

Bolje bičarka na travi nego na forumu.

Back