EvilSmile
Ekspert
Sve se to moze bez javnih komentara da nesto drugo (neko drugi) nije valjalo, koji su ovde izostali.Mozes i u isto vreme da budes srecan zbog nekog drugog, a tuzan zbog sebe.
Sve se to moze bez javnih komentara da nesto drugo (neko drugi) nije valjalo, koji su ovde izostali.Mozes i u isto vreme da budes srecan zbog nekog drugog, a tuzan zbog sebe.
Mislim da isto treba biti realan sta moze da se iznese na lokalnom NFu.
Jer je ovo jedan od najlepsih PZE-a (pogotovo obzirom na sve neuslove), a ona nikako da zaklopi o nekoj nepravdi (koja ne postoji).Nisu svi isti....
Ne znam tačno zašto vas toliko trigeruje još uvek Zejna?
Dobro, i? Pustite ženu da priča šta želi. Što se drami bez drame?Jer je ovo jedan od najlepsih PZE-a (pogotovo obzirom na sve neuslove), a ona nikako da zaklopi o nekoj nepravdi (koja ne postoji).
![]()
Pa ljude trigeruju i Yanx i Aleksandar jer su se branili kad su ih napali na tviteru kao i Zejna. Nerviraju ih ljudi koji ne zele da cute dok ih hrane g***a toksicni trolovi.Nisu svi isti....
Ne znam tačno zašto vas toliko trigeruje još uvek Zejna?
Cekaj, jesi li ti objavio njen tvit? Ili neko drugi. I napisao 20 redova teksta. Onda je logicno da dobijes odgovor.Pa ljude trigeruju i Yanx i Aleksandar jer su se branili kad su ih napali na tviteru kao i Zejna. Nerviraju ih ljudi koji ne zele da cute dok ih hrane g***a toksicni trolovi.
Aleksandar napise saljivu objavu u kojoj se zahvaljuje ljudima na glasovima, ljudi ga izvredjaju i njega i nastup (koji je bio bolji od bar pola nastupa te veceri).
Yanx dobije zestoki hejt zato sto je zasluzeno treca po ziriju i zato sto se cesto prijavljuje na izbor. A nikog nije dirala ni prozivala. Zena je morala da poblokira ljude jer su bili nesnosni.
Zejna objavi sliku kako je nastup trebao da izgleda i istrigeruje ljude koji su joj trazili svaku sitnicu i pljuvali jer je bila u konkurenciji za pobedu.
Neki ljudi su stvarno psihicki skrenuli. Nema potrebe da budete vise toksicni i da pljujete konkurenciju, takmicenje je zavrseno.
Jedno je komentarisanje a drugo govor mrznje. Neki pisu ovde da je mahalusa, kace screenshotove iz nastupa gde je ruzno ispala, da bi dokazali sta - da je ruzna? Stvarno nema potrebe da se izbacuje otrov i da se lece kompleksi nad javnim licnostima. A to da nespretnost produkcije nije uticala na njenu konkurentnost je delulizam. Otkud znas da ne bi publika glasa u mnogo vecem broju da nije imala impresivan nastup? Ali dobro, videcemo kad RTS zezne nastup u maju pa bude kriv ORF i evropljani koji nas mrze i ‘nece da stave kadrove koje mi zelimo’Cekaj, jesi li ti objavio njen tvit? Ili neko drugi. I napisao 20 redova teksta. Onda je logicno da dobijes odgovor.
I sta sa ovim vizualom? Nije dobila 4454 glasova publike (skoro cetvrt sto je dobila Lavina) jer RTS nije “uspeo da uradi ono sto su oni zamislili u grafici” vec je zena netalentovana za scenu, u bliskim kadrovima gledala u stranu, bukvalno nikakvu emociju nije dala niti je postojao kontakt sa publikom. I Hristina je letela i videle su se sajle ali je bila ubedljiva i sve nas je odusevila.
Hajde da zavrsimo ovaj topic.
Zajebavali/komentarisali/Najbolje bi bilo da ne komentarišemo više ni takmičenje ni takmičare, pošto je je l te završeno, zaključajmo temu, slučajno da neko ne bude kritikovan. Isto tako slučajno da ne istrigerujem ovde zdrave, apsolutno netoksične ljude, evo suze mi idu što sam bitch...
Inače mi je jako žao celog hejta oko Mirne, njena pesma od svih članica M3 mi je najdražaPosle Lavine, slušam najviše Omaju i Čaire
![]()