Polako s’ to, izgoreces do majaZna se da kladionice nisu relevantne za krajnji rezultat,ima x primera,samo obicno nakon izlaska pesme nije padala toliko a krivo mi je npr.ovako dobra pesma i ljudi kao sto su momci iz Lavine da se ne kotiraju bolje.Oni ce sigurna sam uci u finale,meni je zao samo sto su manje vidljivi ljudima jer nisu favoriti,al tp ne mora nista da znaci,svakako treba poraditi na marketingu,a nazalost i kladionice su deo istog.Ja inace duboko verujem u ove momke koje moze jedino da zezne RTS.
Ja mislim da treba da pusti glas odmah u prvom refrenu, koji peva oktavu niže od drugog refrena (Ja još ti čuvam mesto ...). Ovako se predugo čeka da se nešto krene događati.Da li smatrate da bi Luka trebao od početka da pusti glas, ili prvi deo pesme da prođe u tušem vokalu pa i refren? Pošto sam i pročitao komentare stranaca da im se mnogo više sviđa drugi deo pesme kada Luka peva jače i čistije pre klimaksa.
Daj Boze samo da RTS nesto ne umesa prste na pogresan nacin,oni kao oni s ovom emocijom i energijom vec su sami po sebi vrhMa kakvi odds kakvi bakraci. Australija cetvrta... Bicemo mi dobri, imamo ODLINCU stvar! Jos mogu samo da zamislim kako ce nastup da prsti tamo!
Boli tebe, ti uzeo 40 somica i sad kulijana xDAuu koliko straha se ovde stvorilo za svega par dana od pobede, a ja lagan samo tako.
Ovo je lagani TOP 10, a vrlo moguce i TOP5 na ESC.
No sikiriki![]()
Ako bude lepa kvota za TOP 10 i to cemo da probamo.Boli tebe, ti uzeo 40 somica i sad kulijana xD
Dodji u moje noci ljubavi.Ja jos ti cuvam mesto kraj sebe.
Da nije satanisticka, bila bi lepa srpska balada