rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Zna se da kladionice nisu relevantne za krajnji rezultat,ima x primera,samo obicno nakon izlaska pesme nije padala toliko a krivo mi je npr.ovako dobra pesma i ljudi kao sto su momci iz Lavine da se ne kotiraju bolje.Oni ce sigurna sam uci u finale,meni je zao samo sto su manje vidljivi ljudima jer nisu favoriti,al tp ne mora nista da znaci,svakako treba poraditi na marketingu,a nazalost i kladionice su deo istog.Ja inace duboko verujem u ove momke koje moze jedino da zezne RTS.
Polako s’ to, izgoreces do maja 😄😄😄

Da li smatrate da bi Luka trebao od početka da pusti glas, ili prvi deo pesme da prođe u tušem vokalu pa i refren? Pošto sam i pročitao komentare stranaca da im se mnogo više sviđa drugi deo pesme kada Luka peva jače i čistije pre klimaksa.

Ma kakvi odds kakvi bakraci. Australija cetvrta 😅😅😅😅... Bicemo mi dobri, imamo ODLINCU stvar! Jos mogu samo da zamislim kako ce nastup da prsti tamo!

Da li smatrate da bi Luka trebao od početka da pusti glas, ili prvi deo pesme da prođe u tušem vokalu pa i refren? Pošto sam i pročitao komentare stranaca da im se mnogo više sviđa drugi deo pesme kada Luka peva jače i čistije pre klimaksa.
Ja mislim da treba da pusti glas odmah u prvom refrenu, koji peva oktavu niže od drugog refrena (Ja još ti čuvam mesto ...). Ovako se predugo čeka da se nešto krene događati.

Ma kakvi odds kakvi bakraci. Australija cetvrta 😅😅😅😅... Bicemo mi dobri, imamo ODLINCU stvar! Jos mogu samo da zamislim kako ce nastup da prsti tamo!
Daj Boze samo da RTS nesto ne umesa prste na pogresan nacin,oni kao oni s ovom emocijom i energijom vec su sami po sebi vrh🙂

Back