Meni je jako žao što je Teya nestala.
Frančesko Petrarka - LauraMene zanima kakav li će mit i bajku RTS stručnjaci da smisle za ovaj nastup.
Kapiram da se i momci iz Lavine tu dosta pitaju i da neće dozvoliti bilo štaMene zanima kakav li će mit i bajku RTS stručnjaci da smisle za ovaj nastup.
Dala sebi oduška da se odmori, cenim da je cela PZE + ESC saga izmorila, pogotovu što je uletela nespremna u vatru kao neko ko se većinom svoje muzičke karijere bavio tekstopisačkim i aranžerskim delom, a ne izvođenjemMeni je jako žao što je Teya nestala.
Onomad je pričala da ima pesmu sa Lasanjom i Ukrajnkom. I o albumu je pričala i samo puuufff. U ilegali. Zna li se nešto o njoj?
Испаде Лили Рамонди небитнија од Принца...Ne znam da li Teya i dalje bojkotuje RTS ili je na crnoj listi, tek nema je.
To samo Milici Soldatovic moze da padne na pamet.Dzogerisanje.Da bi ziri video kako on maestralno peva,a lezi.A ispao mim.Eto kakvi kalkulatoriRTS kad pokušava napraviti dubokoumnu poruku od pesme za koju ni sam izvođač nije znao o čemu jekakav mit o Orfeju i Mila u istoj rečenici
Bolje im je da se ostave mitova ko Boga ih molim
Naravno da nije istina.Да ли је истинита она мапа за СМС гласања публике?