rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ne znam da li Teya i dalje bojkotuje RTS ili je na crnoj listi, tek nema je. Ali njen producent Luxonee, Luka Jovanović je bio član žirija u polufinalima. Lavini je dao 8 poena.

Ne mogu da pohvatam (a tražila sam) da li se ona pojavila u javnosti od ESC - a? Nadam se da će uskoro nešto izbaciti. Sve se nekako oko nje obavilo velom tajne....

Nucci? Omg, oookk to nisam znala. Pričalo se nešto, kao da su u vezi. Šta god. Meni nedostaju njene pesme.

Pa vjerujem da su i nju zvali.

Bila je jedino kada su tek renovirali Sava centar.

Mene zanima kakav li će mit i bajku RTS stručnjaci da smisle za ovaj nastup.

Ma kakav Petrarka, vidiš da Evropa prošle godine nije shvatila ni Orfeja. Zato ove godine nešto pitkije, na primer bajka o Tri praseta. Režija Gorčin Stojanović.

Meni je jako žao što je Teya nestala.
Onomad je pričala da ima pesmu sa Lasanjom i Ukrajnkom. I o albumu je pričala i samo puuufff. U ilegali. Zna li se nešto o njoj?
Dala sebi oduška da se odmori, cenim da je cela PZE + ESC saga izmorila, pogotovu što je uletela nespremna u vatru kao neko ko se većinom svoje muzičke karijere bavio tekstopisačkim i aranžerskim delom, a ne izvođenjem

Ne znam da li Teya i dalje bojkotuje RTS ili je na crnoj listi, tek nema je.
Испаде Лили Рамонди небитнија од Принца...

Да ли је истинита она мапа за СМС гласања публике? Ако јесте, види се да људи из Војводине нису фанови ове песме...

RTS kad pokušava napraviti dubokoumnu poruku od pesme za koju ni sam izvođač nije znao o čemu je😂😂 kakav mit o Orfeju i Mila u istoj rečenici😭😭
Bolje im je da se ostave mitova ko Boga ih molim
To samo Milici Soldatovic moze da padne na pamet.Dzogerisanje.Da bi ziri video kako on maestralno peva,a lezi.A ispao mim.Eto kakvi kalkulatori🤣

Baš mi je krivo što ovakvu pesmetinu šaljemo u trenutku raspada evrovizije i Evrope kao celine zbog cionističkog divljanja. Kamo sreće da smo obrnuli i sad poslali Princa, a prošle godine Lavinu 😂

Ako ništa, bar nihilistična i beznadežna atmosfera u pesmi oslikava mentalno stanje većine ljudi, a pogotovu fanova esc u ovom trenutku lol

Back