rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Bukvalno

tenor.gif

Evo malo komentara bez filtera, edita, kropovanja. Znači listam redom i nema jednog lepog komentara.

IMG_6451.webp

Nama stvarno ne trebaju neprijatelji pošto smo sami sebi najveći neprijatelji. Čini mi se da ni Teya ni Princ nisu imali ovako ružne komentare. Možda jedino Luka.

Evo malo komentara bez filtera, edita, kropovanja. Znači listam redom i nema jednog lepog komentara.

View attachment 42328

Nama stvarno ne trebaju neprijatelji pošto smo sami sebi najveći neprijatelji. Čini mi se da ni Teya ni Princ nisu imali ovako ružne komentare. Možda jedino Luka.
Vecina Naroda Dobrog i Postenog.

Ne morate zaista prenositi ovde. Svake godine je pljuvačina, kad bude nešto što je imalo alternativnije odmah bude pljuvačina trodupla. Uvek isto. Fokusirajmo se na pesmu 😌
Samo Janje Moje i narodnjaci.

View attachment 42328

U ovom brlogu samo još Inf*rmer fali, odlično bi se uklopio #fališLegendoZaPravljenjeSvinjarije

Prosečan zli komentator, u Srbiji, kao i svuda u svetu je često nedovoljno informisana osoba, sa niskim kulturnim iskustvom. To su ljudi koji informacije, kao i mišljenje kupe usput i to je rezultat koji imamo. U mom kolektivu npr, 90 posto osoba nije znalo da se održava PZE, dok je o pesmama i takmičarima znalo da kaže ,,je l si video Zejnu kako se vrti" i ,,nastup pobednika je evrovizijski, ali mi je pesma dranje" i ,,Brat pelin mi je najjači". To je to.

Ovi kojima je to satanizam su samo još eksgtremnija verzija toga, dakle neobrazovani, neostvareni i frustruirani.

Ma treba zabraniti komentare na društvenim mrežama. Koja god da je tema osim ako nisi zlatni sportista ružni su komentari. Leglo toksina.
To su one hrabriše što uglavnom ćute u društvu i životu i nešto ih ozbiljno melje ali su na tastaturi ratnici. Kad bi izgasili komentare, doživeli bi brake down jer im se guši "sloboda izražavanja"

Ma to su ljudi koji nisu ni kliknuli play na pesmu i nastup i svoje zaključke doneli na osnovu, fazon, jedne slike.

Ti ljudi ne prate ni ESC ni PZE, njihovo "mišljenje" je "formirano" i pre nego što su videli i čuli ma kojeg pobednika, vezano isključivo za lične frustracije i nezadovoljstvo svojim životom. Ne treba to uopšte ni uzimati u obzir.

Samo jedno je interesantno, svi ti bumeri su odrasli u doba kada su harali Bowie, Freddie, Prince, Boy George... A ovo im je sad kao nešto neviđeno😭😭

Last edited:
Ti svi što pljuju Lavinu pljuvali su i prethodne predstavnike čak i kada nije bilo osnova za to... Oni bi popljuvali gotovo sve što se pošalje: balada, etno, pop, rok, eksperimentalna muzika i za sve bi pronašli neki razlog. Etno je zastareo, nismo se pomerili od Lane moje, muzika za seljake i td... Pop im je oduvek bio smešan, ako nema za šta da se uhvate u pesmi kritikovali bi izvođača... Balade su im uvek dosadne i prevaziđene... Rok i sve što je pomalo eksperimentalno su sotonjare, sekte i sl...
Jednostavno je upitanju jedna grupa neostvarenih ljudi koji su nedovoljno informisani (ponekad i slabije obrazovani), zaglavljeni u nekom vremenu, neostvareni u životu, žive dane na relaciji posao- kuća pa čak su i na nrki način zatvoreni između četiri zida (premalo putuju ili gotovo uopšte ne idu izvan granice, nisu videli sveta dovoljno i jednostavno to sve utiče)... Na to dodajte uticaj medija u Srbiji koji je toksičan i patološki i lošu politiku koja je doprinela privremenoj izolaciji i stavljanju svakakvih negativnih obeležja na naše zajednice i državu (tokom ne tako davne prošlosti) i na neki način iscrtala sive puteve i reke kojima ovaj narod i zemlja putuje i plovi...

A zna li se politicka opredeljenost pobednika? Mozda informer zna da nisu bili na blokadama pa su ih postedeli pljuvacine. Ipak su teya dora i ostali javno protiv faraona i cele kriminalne skupine oko njega

A zna li se politicka opredeljenost pobednika? Mozda informer zna da nisu bili na blokadama pa su ih postedeli pljuvacine. Ipak su teya dora i ostali javno protiv faraona i cele kriminalne skupine oko njega
Po Haremkama su pljuvali prosle godine samo tako iako se politicki nisu izjasnile.

A svi ti pljuvaci imaju zajednicki IQ 20 i 10 zuba. Hajte molim vas. Babuskere i dedetine koje je pregazilo vreme, ljudi koji nisu culi dalje od Lepe Lukic. Ljudi prosecnog nivoa inteligencije da bi ista shvatili. Titovi svedoci. Ova narod je generacijama unistavan sa kicom i sundom, turbo folkom i grand paradom. Prosecan Srbin ne moze da dobaci dalje od jelene Karleuse i Sabana Saulica. Subotom hristov ratnik, nedeljom se ispoveda u crkvi, a ponedeljkom bije zenu jer nije skuvala rucak!! Sreca pa su nasi danasnji mladi dosta inteligentniji i otvorenog uma na njima svet ostaje. Mada mora se reci da se i danasnji klinci unistavaju odvratnom muzikom kao sto su Desingerica i ostali propaliteti, ali to je problem, druge vrste. A na te matore drtine en obracajte paznju jer su potpuno nebitni. Jednom nogom u grobu. Mada, mora se priznati i reci da je Srbija na zalost jedna od najnepismenijih zemalja evropa. Kako sam procitao oko 3% Srba je nepismeno. Nema osnovno elementarno obrazovanje, a sve dolazi od obrazovanja. Na zalost, tako je kako je

Back