Doctor Who
Ekspert
Bukvalno
Vecina Naroda Dobrog i Postenog.Evo malo komentara bez filtera, edita, kropovanja. Znači listam redom i nema jednog lepog komentara.
View attachment 42328
Nama stvarno ne trebaju neprijatelji pošto smo sami sebi najveći neprijatelji. Čini mi se da ni Teya ni Princ nisu imali ovako ružne komentare. Možda jedino Luka.
Samo Janje Moje i narodnjaci.Ne morate zaista prenositi ovde. Svake godine je pljuvačina, kad bude nešto što je imalo alternativnije odmah bude pljuvačina trodupla. Uvek isto. Fokusirajmo se na pesmu![]()
A otkud znas?
Dovoljno je samo videti profilne slike ovih ljudi...Evo malo komentara bez filtera, edita, kropovanja. Znači listam redom i nema jednog lepog komentara.
View attachment 42328
Nama stvarno ne trebaju neprijatelji pošto smo sami sebi najveći neprijatelji. Čini mi se da ni Teya ni Princ nisu imali ovako ružne komentare. Možda jedino Luka.
U ovom brlogu samo još Inf*rmer fali, odlično bi se uklopio #fališLegendoZaPravljenjeSvinjarijeEvo malo komentara bez filtera, edita, kropovanja. Znači listam redom i nema jednog lepog komentara.
View attachment 42328
To su one hrabriše što uglavnom ćute u društvu i životu i nešto ih ozbiljno melje ali su na tastaturi ratnici. Kad bi izgasili komentare, doživeli bi brake down jer im se guši "sloboda izražavanja"Ma treba zabraniti komentare na društvenim mrežama. Koja god da je tema osim ako nisi zlatni sportista ružni su komentari. Leglo toksina.
Po Haremkama su pljuvali prosle godine samo tako iako se politicki nisu izjasnile.A zna li se politicka opredeljenost pobednika? Mozda informer zna da nisu bili na blokadama pa su ih postedeli pljuvacine. Ipak su teya dora i ostali javno protiv faraona i cele kriminalne skupine oko njega