rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Možda je nečiji tata ili mama, to su siromašna mesta, a i zašto bi dirali lika koji iz Niša ide da radi u Bujanovac. Da je imao kakve koristi od toga ne bi se vozio toliko km. Ne ujedaju oni one za koje nema pas za šta da ih uhvati. I da jeste neko nečiji u tome, ko zna koja ga je muka naterala. Završila bih tu temu s tim.

Znam da su poneki hejteri još ljuti što su pobedili, ali kačiti im neosnovane etikete ne mogu da razumem??? Sad kad bi svakome kopali članove porodice, sigurno bi neko bio član sns, svakako živimo u zemlji gde 10% stanovništva jeste, tako da skroz irelevantna stvar.

Da su ćaci oni lično, neko od medija bi valjda bar jedan naslov objavio, bar jedno gostovanje obezbedio i pogurao pred festival? Ne, radi se o grupi ljudi koji su totalni anonimusi, a odneli pobedu zahvaljujući trudu i ljubavi prema muzici. A i po defaultu, uglavnom ljudi koji se bave ovakvom muzikom imaju liberalne poglede. Svakako nebitno ako je pesma dobra.

Posle dva dana od premijere pesme na ESC kanalu - 287k pregleda, 12k lajkova i 500 dislajkova. Bilo bi i vise pregleda da se i dalje ne pune pregledima klipovi iz polufinala i finala na PZE stranici.

Možda je nečiji tata ili mama, to su siromašna mesta, a i zašto bi dirali lika koji iz Niša ide da radi u Bujanovac. Da je imao kakve koristi od toga ne bi se vozio toliko km. Ne ujedaju oni one za koje nema pas za šta da ih uhvati. I da jeste neko nečiji u tome, ko zna koja ga je muka naterala. Završila bih tu temu s tim.
Ne bih se slozio da ne ujedaju one za koje nema pas za sta da uhvati. Iz iskustva.

Ali mi ne deluje da su momci pripadnici sekte, da jesu, pa bili bi u trendingu momenat kad je izasla pesma, krenula bi kampanja istih tih krezubih, i ne bi isli preko metala i PZE-a do toga da budu prepoznati.

Mislim da ovi momci nisu zaslužili degradiranje svega što su pružili postovanjem idiotskih kometara kojekakvih ameba koji nisu vredni pomena i čiji je jedini cilj da sipaju otrov iza tastatura.

JAO SUB ZERO NE BUDI BUKVALISTA KAD KAZEM SEKTA MISLIM SNS (cak ne znam zasto bi kome normalnom u ovim uslovima i u ovoj zemlji asocijacija na sektu zaista bila - sekta...)

Oh No Omg GIF by HRejterzy

Last edited:
Jedino mi je logicno da za novac to rade, inace stvarno nema veze sa vezom. Oduvek je bilo hejtera ali bas ovoliko da smaraju za dzabe, nelogicno mi je

Ja nigde nisam naleteo da ih neko optužuje da su ćaci, nego mi je čudno da taj Informer brani Lavinu a pre toga je pljuvao sve sem Princa.

Ja nigde nisam naleteo da ih neko optužuje da su ćaci, nego mi je čudno da taj Informer brani Lavinu a pre toga je pljuvao sve sem Princa.
Ne zaboravimo da Olivera vise nije na celu PZE-a. I ako je ova nova caci, sada ce svima takmicenje da odgovara. Zasto bi se Informer onda suprostavljao

Ovo je i meni palo na pamet. Da nije neko od njih član SNS ?
Aman ljudi nova direktorka mora da bude podrzana kao i sve sto radi RTS sad malo vise.Opustite se.To je dobro za momke,da bi i botovi glasali i podrzavali,a i da momci nemaju jos jednog konja koji ih proziva i spotice u vidu DJV.Msm znam da ne treba da se obaziru al ovako je bolje svakako.

Ja sam ubeđena da Lavina predstavlja Finsku ili bilo koju državu osim Srbije da bi bila prva na svim top listama evropskih fanica i pri vrhu na kladionicama.

Ah, ti dvostruki standardi večito.
Srbija danas u najvećem delu Evrope uživa status koji su svojevremeno uživali Belorusija, Turska i Rusija. Dobro, delimo taj status sa bratskim nam Azerbejdžanom. I sve zahvaljujući ovoj diktatorsko-apsolutističkoj vučićevskoj demagogiji.

Prosečan Evropljanin vidi Srbiju na isti način kao što mi vidimo Iran, Severnu Koreju i slične diktature. I to je tako. Taman da pošaljemo Lejdi Gagu u ovim okolnostima bi opet bili na dnu.

Pomoglo bi kada bismo zaredjali par dobrih plasmana. Neke zemlje se otpisuju unapred zbog istorije. CG na primer, a mislim dosta i mi.

Back