Meni samo nije jasno kako moze neko nesto lose za njih da kaze kad ih cuje sta pricaju i kad vide kako su plakali kad su pobedili… Totalno neljudski.
Ovo je i meni palo na pamet. Da nije neko od njih član SNS ?
Meni samo nije jasno kako moze neko nesto lose za njih da kaze kad ih cuje sta pricaju i kad vide kako su plakali kad su pobedili… Totalno neljudski.
Ne bih se slozio da ne ujedaju one za koje nema pas za sta da uhvati. Iz iskustva.Možda je nečiji tata ili mama, to su siromašna mesta, a i zašto bi dirali lika koji iz Niša ide da radi u Bujanovac. Da je imao kakve koristi od toga ne bi se vozio toliko km. Ne ujedaju oni one za koje nema pas za šta da ih uhvati. I da jeste neko nečiji u tome, ko zna koja ga je muka naterala. Završila bih tu temu s tim.
26 xDA SAD MALO KLADZA
Koji smo!?
DA skupimo svi sa foruma po 1 € i da uplatimo, šta misliš...? Ne skidate pogled sa njih, brt...!A SAD MALO KLADZA
Koji smo!?
Sta svi....Mr. Bosonog sam da da i da ulozi koji dinar da malo skocimo an kladzi. Uzeo 40 soma onomad. Otkud namDA skupimo svi sa foruma po 1 € i da uplatimo, šta misliš...? Ne skidate pogled sa njih, brt...!
Jedino mi je logicno da za novac to rade, inace stvarno nema veze sa vezom. Oduvek je bilo hejtera ali bas ovoliko da smaraju za dzabe, nelogicno mi jeOvo je i meni palo na pamet. Da nije neko od njih član SNS ?
Jedino mi je logicno da za novac to rade, inace stvarno nema veze sa vezom. Oduvek je bilo hejtera ali bas ovoliko da smaraju za dzabe, nelogicno mi je
Ne zaboravimo da Olivera vise nije na celu PZE-a. I ako je ova nova caci, sada ce svima takmicenje da odgovara. Zasto bi se Informer onda suprostavljaoJa nigde nisam naleteo da ih neko optužuje da su ćaci, nego mi je čudno da taj Informer brani Lavinu a pre toga je pljuvao sve sem Princa.
Aman ljudi nova direktorka mora da bude podrzana kao i sve sto radi RTS sad malo vise.Opustite se.To je dobro za momke,da bi i botovi glasali i podrzavali,a i da momci nemaju jos jednog konja koji ih proziva i spotice u vidu DJV.Msm znam da ne treba da se obaziru al ovako je bolje svakako.Ovo je i meni palo na pamet. Da nije neko od njih član SNS ?
Srbija danas u najvećem delu Evrope uživa status koji su svojevremeno uživali Belorusija, Turska i Rusija. Dobro, delimo taj status sa bratskim nam Azerbejdžanom. I sve zahvaljujući ovoj diktatorsko-apsolutističkoj vučićevskoj demagogiji.Ja sam ubeđena da Lavina predstavlja Finsku ili bilo koju državu osim Srbije da bi bila prva na svim top listama evropskih fanica i pri vrhu na kladionicama.
Ah, ti dvostruki standardi večito.