227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Pa dobro, ako nekoga baš toliko zanima, neka pogađa. Svašta bože. :D

Realno, bilo i biće onih koji će se svojski potruditi da pronađu ko se krije iza koje pesme ili jezika. A o kalkulatorima i vežbanju matematičkih i statističkih veština usred priredbe i da ne pričam. :ROFLMAO: Kome to pričinjava zadovoljstvo - neka ga. Nije zabranjeno.
Ja sam se prijavio, nije bilo teško kao što sam očekivao. Preslušao gomilu pesama, izdvojio ono što mi se dopada i prijavio se. Bukvalno može svako da nađe nešto što mu se dopada, ako želi.

Ja organizujem Homevision, pa smaram ukućane da mi pomognu.
Najbolje prođem kad sestrična izabere pesmu.

Odlicna ideja kad si u dilemi.

Kad mene ovo doduse ne bi upalilo. Moji ukucani i ja smo totalne suprotnosti kad je muzika u pitanju :ROFLMAO:

Meni krvare usi od onoga sto oni najvise vole i obrnuto, oni ne mogu da smisle ono sto ja volim :ROFLMAO:

Sreca pa se oni ne takmice na FSCu, cepali bi nule medjusobno na svakom izdanju :ROFLMAO:

Jel mogu npr ljudi s balkana koii du osli u bolji zivot na sever?

Samo ako su sa Balkana otišli kao (FSC) bebe, a odrasli i karijeru izgradili na severu. :)

basketball wives GIF by VH1

Da se zahvalim Filhyju na FSC tabelama koje je nesebično podelio sa mnom. 💚💚💚
Ti si jedinstven primerak čovečnosti i empatije u ovom vremenu lopurdi i secikesa.

I još jedno #PitanjeIzInboxa

Da li mogu da pošaljem bend?

Odgovor: Da

Jel mogu npr ljudi s balkana koii du osli u bolji zivot na sever?

*Predsednik mode on*

...*dramski uzdah* ...a sto se tice ovih zgubidana koji su otisli na sever u potrazi za nekakvim boljim zivotom....sram vas bilo, sram vas bilo. Naseli ste na najbrutalnije lazi koje dolaze od strane onih koji bi Srbiju da ponize i onih koji su pljackali i unistavali ovu drzavu.

Zahvaljujuci meni i cinjenici da ne jedem, ne spavam i radim 24 casa dnevno samo kako bi gradjanima bilo bolje, mogu da obavestim forumase da je Srbija danas nikad jaca. Imamo najbrzu stopu rasta BDP-a u novijoj istoriji, najvise otvorenih pruga, autoputeva i fabrika od kneza Mihajla Obrenovica naovamo i takodje..........po prvi put u novijoj istoriji ne moramo vise da gledamo kako se zmije, pacovi i narkomani setaju nasim divnim ulicama.

Forumasi da ne brinu...nastavicemo da jacamo i budemo jos snazniji. Za dve, najvise tri godine, imacemo zlatno doba i svi ti koji nam sada sole pamet i kojima smeta jaka Srbija ce pohrliti da dodju kod nas. Tada vise niko nece ni pomisljati da ide na sever i ovakva pitanja nece biti potrebna. Imace sve sto pozele a i vise od toga u ovoj nasoj divnoj Srbiji.

A za sve tajkunske medije koji ce sada pokusati da izvrnu moje reci.......zivela Srbija!

*Predsednik mode off*

Back