rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

A ja vam kažem da se opustite, pa ne gledate ESC od prošle godine da svu paranoju vučete od Princa 🥴

Ja ne znam ko se nadao uopšte da Princ može u finale? To je još 1. marta bio jasan i safe NQ. Bukvalno Lavina i Princ nikakvu zajedničku tačku nemaju 😭

A ja vam kažem da se opustite, pa ne gledate ESC od prošle godine da svu paranoju vučete od Princa 🥴

Ja ne znam ko se nadao uopšte da Princ može u finale? To je još 1. marta bio jasan i safe NQ. Bukvalno Lavina i Princ nikakvu zajedničku tačku nemaju 😭

Niko ne podvlači paralelu između to dvoje, više se plašimo nepredviđenih obrta. :(

Uvredljivo je što povlačite paralelu između Lavine i Princa, ali stvarno.
Ne, ne, nisi razumeo. Mozda sam se i ja pogresno izrazio. Ne bojim se ja prolaska u finale zbog same pesme, vec zbog nekih drugih stvari. Tipa RTS i njihov bol u.....da urade nesto kako valja. Njima to dodje vise kao turisticko putovanje za shoping

A koji to nepredviđeni obrt može da se desi? Da li stvarno iko može očekivati da nastupi Belgije, San Marina, Estonije i potencijalno Portugala, Poljske i Gruzije u bilo kom univerzumu mogu biti bolji od našeg? Sve i da se nastup sa PZE-a prekopira na ESC (a neće), ja bih i dalje bio ubeđen da sigurno prolazimo. Taj nastup je gotovo kompletan sam po sebi, a uz dorade i manja zatezanja će biti brutalan i šanse da ga RTS ukanali su stvarno nepostojeće. Nemate razloga za takav pesimizam, ali ako ste već tako odlučili, potrudite se da manje postujete takve stvari, deluje baš degradirajuće samo nedelju dana nakon što ste padali u trans od sreće i euforije.

Sigurniji ste u Moldaviju nego u Srbiju😭
Pa zaboga, sa pojedinima ni u pljačku trafike ne bih mogla😬
Zasto tako kazes? Nego, sta mislis, koja zemlja u Evropi ima najveci pazar na trafikama? I gde bi bilo najrealnije da mi odavde sa foruma mozemo to izvrsiti? Da li sveukupno bi nam bilo lakse sa zemljama iz prvog ili drugog polufinala?
Ko bi na kladionicama od forumasa imao najmanju kvotu i koliku da moze opljackati trafiku, a ko banku? Ko najvisu? Da li mislis da bi uticalo na bodove zirija na Evroviziji da u medijima izadje da su srpski evrovizijski fanovi opljackali trafiku u Estoniji?

Ja samo ne volim da se ovako rano postavljaju neka ocekivanja i prica o visokim rezultatima, jer posle obicno ide razocarenje 🥹 ja uzivam u cinjenici da su nasi predstavnici i ni najmanje ne razmisljam o rezultatu, nadam se povratku u finale za pocetak, pa dalje zavisi od nastupa najvise (mnogo lako zaboravljamo rts-ovu sposobnost degradiranja sopstvenih predstavnika)

Ide se iz krajnosti u krajnost očigledno, od priče o pobedi do ispadanja u pf-u. Treba biti realan, a realnost da su nam pesma i predstavnici sjajni, i da ćemo bez sumnje u finale. Sve ostalo neka bude kako bude.

Ja se uopšte ne opterećujem kladionicama. Bitno mi je da sam ja prezadovoljan pesmom i predstavnicima, a da li će Evropa prepoznati magiju ovih momaka i pesme to je već druga stvar. Visoko mesto bi svakako donelo lep osećaj, ali dobar plasman na Evroviziji već odavno ne odražava kvalitet same pesme.

Čak su nam i legle skroz zemlje u polufinalu. Pored Crne Gore i Hrvatske, najviše očekujem od Finske i Nemačke, a mislim da nas može iznenaditi i Švedska, Litvanija i Poljska. Bukvalno nekako im se sve kockice slažu. Ja bih izabrala ove zemlje da budu sa nama da sam mogla da biram.

Čak su nam i legle skroz zemlje u polufinalu. Pored Crne Gore i Hrvatske, najviše očekujem od Finske i Nemačke, a mislim da nas može iznenaditi i Švedska, Litvanija i Poljska. Bukvalno nekako im se sve kockice slažu. Ja bih izabrala ove zemlje da budu sa nama da sam mogla da biram.
Litvanija i Poljska tesko da ce dati ista, a tu je i faktor zirija koji bas i nije ljubitelj Srbije.

Mislim da mozemo gadjati na top 5 kod publike. Kod zirija nizi top 10 max, ali ne bi me iznenadilo ni 13. mesto. U svakom slucaju prolazimo.

Back