rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Nalupetala se za sve pare, kao ne sviđa joj se ovo naše ništa, treba da se uGlEdAmO na Sanremo lol

Ne očekujem da obična publika zna, ali ona bi trebalo da je svesna toga da je ovo namenski festival, a onaj u Italiji ima tradiciju dugu preko 70 godina i nije mu primarna funkcija odabir predstavnika za Evroviziju.

Ljudi bi mogli da u javnosti nastupaju sa malo više dostojanstva, naročito kad bivši predstavnici komentarišu sadašnje. Neumesno mi je da neko baca hejt.

Nalupetala se za sve pare, kao ne sviđa joj se ovo naše ništa, treba da se uGlEdAmO na Sanremo lol

Ne očekujem da obična publika zna, ali ona bi trebalo da je svesna toga da je ovo namenski festival, a onaj u Italiji ima tradiciju dugu preko 70 godina i nije mu primarna funkcija odabir predstavnika za Evroviziju.

Ljudi bi mogli da u javnosti nastupaju sa malo više dostojanstva, naročito kad bivši predstavnici komentarišu sadašnje. Neumesno mi je da neko baca hejt.
Ma gospodji treba medijski prostor jer je vise niko ne ferma 2 posto

Ma Ekstra Nena žena 19. veka i za ‘92 godinu je bila staromodna.

Ko kaze? Pa ni premijera Gruzije nije zakazana. Moda ostave za petak 13. ? Kad je imao Princ , smućkaće i njima RTS

Pa vidis da su promenili iz "National Final Performance" u "Official Music Video", sa sve promenjenim thumbnailom, da spremamo video ostalo bi national final performance, doduse mozda izbace video u toku sezone ali na svom kanalu samo 🤷‍♂️
Ko kaze? Pa ni premijera Gruzije nije zakazana. Moda ostave za petak 13. ? Kad je imao Princ , smućkaće i njima RTS

Nema mi logike da nema spota s obzirom da su rekli da ga snimaju, jedino ako ga stvarno okače samo na njihovom kanalu, ili u sklopu albuma.

Bila i ona kratka reportaža sa snimanja spota iz pećina ispod Tašmajdana, sigurno je spreman do sada.
Možda su odlučili da ga objave tipa nakon ESC, kad budu i album, da ne bude sve u svrhu ESC...
Ali gajim nadu da ćemo ga kako god bar ugledati pre ESC.

Back