227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja sam glasao za Nemacku jer sam puno mediokriteta nasao dok sam trazio pesmu i mislio sam da cete svi zaglaviti po Skandinaviji, ali eto izgleda vama nije bilo mediokriteta🤕

Ne verujem da cu moci ispratiti uzivo ceremoniju predstavljanja baltickih izvodjaca, ali se nadam da ce Slusamo FSC biti sutra negde izmedju 19h i 20h. I to ce mi biti mozda premijerno slusanje pesama. :eek:

Premijerno ćeš čitati naše komentare na pesme. @Tinte
Nadam se da ces ovaj put biti blazi prema mojoj pesmi i izvodjacu, jer do sada skoro nista priblizno osrednje da si prokomentarisao; uglavnom su katastrofa komentari/ocene. A ovaj put znas sta sam poslao, pa makar nek bude komentar tipa "onako" ili "fino, ali ne bitno". 😅
Ja sam zadovoljna kad prođem u finale.
Meni je prolazak u finale skoro kao nas plasman u TOP 10. Prizeljkujem. 👍

Pripremila sam voćni jogurt. Ostalo mi još točno 6 minuta do kraja epizode serije pa stižem na ceremoniju.

Dragi svi, dobrodošli na polufinale 227. FSC-a. Večeras ćemo premijerno poslušati 36 pesama koje su podeljene u dva polufinala. Kroz polufinalno veče vodiće vas Duška AI Generator, tj. generator Duškinih komentara na bazi veštačke inteligencije i android Milan, ljudoliki robot koji je programiran da misli i radi kao tonski majstor u javnom servisu.

Mesto održavanja takmičenja je imaginarna arena negde na Baltičkom moru, u gradu koji pripada svim baltičkim državama.

Predstavnici 6 zemalja će se naredne dve i po nedelje boriti za gram vaše pažnje i simpatije, ali samo jedan će na kraju izaći kao pobednik i biti krunisan laskavom titulom prvog pobednika Baltic Song Contest-a i 227. pobednika Forum Song Contest-a!

Mala napomena: Ukoliko vas imaginarne stvari vređaju, onda ovaj šou definitivno nije za vas, već psihoterapija.

Počinje prvo polufinale.

9t50rnT.gif

Dobro veče i od mene, moje ime je DVL-Gen.exe, eto čuli smo šarmantne voditelje koji su nam preporučili psihoterapiju, to je znak da Forum Song Contest zaista počinje i da su se sve ove nedelje koliko smo trpeli prethodno izdanje isplatile.

Veče otvara švedska grupa Nexx. Troje članova čine Nexx, Johana Erikson, Robert Skovronski i Sebastijan Zele. Robert i Sebastijan su bivši članovi bendova Supernatural i Natural Ex, verujem da je ovo sada kao neka fuzija, Nexx. Zanimljivo. Slušamo „Synchronize Lips“, meni je ova pesma super.

bl3CbqG.png

A sada jedna mlada dama. Klara je poznato TV lice u Švedskoj. Glumila je u seriji švedskog javnog servisa, takođe je učestvovala i na konjičkim trkama takmičarskog tipa. Nastupala je na švedskoj verziji Beovizije, tj. Pesme za Evrop-Evroviziju. Sarađivala je sa Mohombom, Mohombijem. Slatka je zaista, vežbala je sinoć do kasno iako su se probe završile, kažu da je baš predana. Slušamo Klaru Hamar.

oyQqZ5N.png

Bend iz Nemačke koji sledi svoj žanr opisuje kao simfonijski moćni metal... Ja ne znam gde ovi ljudi više smišljaju ove žanrove (smeh) Da sam ovo čula ovako van konteksta pomislila bih da je u pitanju neki lonac. Nego dobro, da, nemački bend, metal bend, turneje, singlovi, sve ono što karakteriše bend. Zaista svaka čast na tome. Ervin, Dženifer, Jonas, Mihael i Nils su Beyond The Black i njih slušamo sada.
OWaNh1T.png

Back