227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
E ljudi ja zaboravio da komentiram 2. Pf. Skuzajte

Blind Channel - Died Enough For You - standardno dobri 10/10

Aynur Aydın - Salla - zvuci kao azerbejdzanski, ali voza. 8/10

THUNDERTALE - Švieski, žvaigžde, aukštai - e bogo bogo no me gustan 2/10

Shirin David - ICE - takoder ali 3/10

dArtagnan - Westwind mogla bi proc 6/10

Vaidas Baumila - Apžavai - pomolimo se 5/10

EVERDEEN - Heart Shaped Gutter ok je 5/10

Petri - Here I Am solidna boja glasa 7/10

Sisters On Wire - Mėlyna Mėlyna - malo dosadno 3/10

MeidĖ - Vaiduoklis - isto, ali ima.neki vajb 6/10

ZYGGA - Nenoriu Gyvent Be Tavęs - isto, ali praznjikavo 3/10

Lasse Skriver - Like It - lijep glas, al dosadna pjesma 8/10

Moonshine - Body On My Mind ok je 9/10

Saveus - Dark Vibrations - save me please, 2/10

Indica - Vuorien taa - tanko 4/10

Kiki - 666 - lepa zemljanka, ali pjesma onak 6/10

Normandie - Hostage - gornja sredina 7/10

Justinas Jarutis & Jessica Shy - Rugpjūtis - no 2/10

Sve u svemu, bice dobro ako ne budem poslednji, o finalu svakako ni ne razmisljam :ROFLMAO:

Nema veze, ocekivao sam a bar se jednoj osobi jako svidelo.

Leo....... *u duhu dobro poznate pesme* ........doooodjiiiiiii da ispadneeemoooooooo zaaaajeeednooooooooo.

U ovom teskom trenutku morace jedno obracanje za javnost ponovo.

*Predsednik mode on*

Postovani forumasi.........tezak period je iza nas. Imao sam mnoge teske razgovore i prosao kroz mnoge teske komentare.....nocima ne spavam........mada je poznato da ja nikad ne spavam ali.....zelim da obavestim javnost da komentari i ocene koje sam do sada video jasno govore da je ovo pokusaj drzavnog udara......a sve sa ciljem da se destabilizuje Srbija i unisti sve dobro sto smo uradili u prethodnih 10 godina. Naravno, iza svega stoje isti oni.......koje placa Rokfeler i koji su opljackali narod i unistili ovu drzavu.

Ja sam mogao da, poput njih, sada odem na more..........mada je poznato..........da ja ne podnosim more........ali umesto toga..........lezao sam na podu i grcio se za moje pesme. Borio sam se za interese mojih pesama bez obzira sta ce neki pametnjakovic sa istoka da mi kaze........ili neki strucnjak sa zapada....poput ovih strucnjaka sa televizija kojima ni ime ne zelim da spomenem........ali samo zelim da im kazem - nikada necete srusiti ovu drzavu. Bas me briga sta ce da mi kazu sa istoka i sa zapada, meni su samo moje pesme bitne!

A ostalim nesrecnicima.........koji su sada u istom sosu kao ja.........zelim da porucim - za dva, najvise tri izdanja doci ce i nase zlatno doba. Zivela Srbija!

*Predsednik mode off*

U ovom teskom trenutku morace jedno obracanje za javnost ponovo.

*Predsednik mode on*

Postovani forumasi.........tezak period je iza nas. Imao sam mnoge teske razgovore i prosao kroz mnoge teske komentare.....nocima ne spavam........mada je poznato da ja nikad ne spavam ali.....zelim da obavestim javnost da komentari i ocene koje sam do sada video jasno govore da je ovo pokusaj drzavnog udara......a sve sa ciljem da se destabilizuje Srbija i unisti sve dobro sto smo uradili u prethodnih 10 godina. Naravno, iza svega stoje isti oni.......koje placa Rokfeler i koji su opljackali narod i unistili ovu drzavu.

Ja sam mogao da, poput njih, sada odem na more..........mada je poznato..........da ja ne podnosim more........ali umesto toga..........lezao sam na podu i grcio se za moje pesme. Borio sam se za interese mojih pesama bez obzira sta ce neki pametnjakovic sa istoka da mi kaze........ili neki strucnjak sa zapada....poput ovih strucnjaka sa televizija kojima ni ime ne zelim da spomenem........ali samo zelim da im kazem - nikada necete srusiti ovu drzavu. Bas me briga sta ce da mi kazu sa istoka i sa zapada, meni su samo moje pesme bitne!

A ostalim nesrecnicima.........koji su sada u istom sosu kao ja.........zelim da porucim - za dva, najvise tri izdanja doci ce i nase zlatno doba. Zivela Srbija!

*Predsednik mode off*
I ja se saosecam sa predsednikom 🫡
Krenulo par komentara dobrih, medjutim ovi novi komentari hoce da nas sahrane zive 🙄🤭

Season 6 What GIF by The Office

U jednom polufinalu glasalo brdo učesnika, u drugom troje. Opet ono od prethodnog izdanja. :D

Moram javno da pohvalim sve forumaše do sad koji su glasove poslali u istoj konverzaciji gde su slali prijavu.

Prethodni organizatori su mi rekli da to nije praksa bila i da su se gomilale konverzacije tako, pa sam zato stavio onu napomenu o tome u grafici. :D Jbg, OCD. :D

Ništa strašno dok slučajno šalju dvoje, troje. Ali da kad bi mi svi poslali nove mislim da bih dobio srčku ahahah

Inače, ako svi glasate do sutra rezultati sutra uveče, a ako svi glasate do petka rezultati u petak uveče.

A ako se ispoštuje zvanični rok, rezultati ili u nedelju uveče ili u ponedeljak uveče.

Haha, u subotu nisam tu i pola nedelje, pa zavisi kad se vratim kući u nedelju da li će biti u nedelju uveče ili u ponedeljak uveče. :D

Inače, ako svi glasate do sutra rezultati sutra uveče, a ako svi glasate do petka rezultati u petak uveče.
Ajde odoh onda još jednom da odlušam svoje PF, pa da definitivno definišem glasove.
Nego... kad budem glasala, mogu li da objavim komentare uz poene, bez navođenja pesme?

Back