Evo i mojih nekih ocena za ovo izdanje, ovo nije prvi utisak već nakon brdo puta poslušane obe plejliste:
Klara Hammarström - You Should Know Me Better
Beyond The Black - In The Shadows
CRO - Traum
-
Aynur Aydın - Salla
EVERDEEN - Heart Shaped Gutter
MeidĖ - Vaiduoklis
Moonshine - Body On My Mind
Saveus - Dark Vibrations
Kiki - 666
Normandie - Hostage (najbolja pesma celog izdanja i FSC sezone do sad)
Justinas Jarutis & Jessica Shy - Rugpjūtis
Nexx - Synchronize Lips
Sira - Koma
Santiano - Frei wie der Wind
Tim Bendzko - Hoch
Martynas Kavaliauskas - Jauni
KATŌ & ZeBrene - Es tā jūtos
-
Blind Channel - Died Enough For You
dArtagnan - Westwind
Petri - Here I Am
Sisters On Wire - Mėlyna Mėlyna
Indica - Vuorien taa
Alice Boman - Waiting
Gabrielius Vagelis - Penkeri
Juha Tapio - Valitsisin sut
Mikael Gabriel - Oli alkoi
-
Vaidas Baumila - Apžavai
Lasse Skriver - Like It
Die Toten Hosen - Zehn kleine Jägermeister
Scooter - The Logical Song
VARANG NORD - Svietņeica
Therion - Rise of Sodom and Gomorrah
Otra Puse & Antra Stafecka - Uzzimē mani
-
THUNDERTALE - Švieski, žvaigžde, aukštai
Shirin David - ICE
ZYGGA - Nenoriu Gyvent Be Tavęs
samo na kratko da se javim, pre nego glasam, da kažem da sam uživao u svom polufinalu, posebno u pesmama koje su ušle u moj top 10.
12ica i 10ka su mi se klackale celo veče i odluka je pala: ona koja sada dobije 12, ako prodje u finale dobice 10, a ova pf. 10ka u finalu postaje 12ica. (* event. izmene su moguce ukoliko uleti u vrh neka iz suprotnog pf-a).
inače... bravo za izbor! pesme sve do 1 poena bi u nekom trenutku mogle i višlje i bolje, ovo je samo trenutna odluka, jbg.. takva kakva je! nema ljutiš.
komentari za moj predlog su ka ta stro fa! jedino domaćin malo vadi situejšn!
toliko u ovom javljanju.
ć ć .. ( što bi rekla konstry )
p.s. domaćina da pohvalim i za prezentaciju. ful je bilo sve.
I ovog puta ostavljam komentare za pesme samo u drugačijem formatu. Ovog puta u vidu semafora i kratkih ocena u 3 kategorije. Vokal - Aranžman ili ti melodija i Reči pesme ili ti Tekst. Ocenjivao sam od 1 do 5. Nisam ekspert niti u jednoj kategoriji i sve je ovo moje subjektivno mišljenje ma kolko god se trudio da budem objektivan. Pokušao sam da dam svoj dojam kako se meni uklapa vokal aranžman i tekst a na kraju u vidu boje semafora ćete videti koja mi je neka konačna ocena za pesmu. Da li prolazna, sredina ili prosto ne prolazi kod mene. Opet ponavljam sve je to subjektivno Za tekst pesme sam se zaista potrudio da za svaku pesmu pronađem lyrics ali za jednu nisam uspeo pa sam dao ocenu kako se meni dojmila pesma tokom slušanja.
Konačno sam stigao da prelušam pesme i glasam. Ovo nije baš moj teren što se muzike tiče, izvođače iz ovog dela Evrope slabo slušam i šaljem. Do sada mislim da sam samo dva puta slao izvođače koji se uklapaju u temu - Namika i Amberian Down. Ali bez obzira na sve i sada sam pronašao nekoliko pesama koje mi se dopadaju.
Što se tiče komentara i ocena za moj predlog čini mi se da je dosta ujednačen broj onih kojima se sviđa, onih kojima je ok, i onih kojima se uopšte ne dopada. Tako da ne znam šta da očekujem vezano za prolazak, ali kako bude. Srećno svima.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.