227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Od Nika bi mogla pasti još jedna 12-ica, a od Tintea verovatno još jedna 0 :ROFLMAO:

Glasao (y)

Petoro forumaša će dobiti podsetnike ujutru. Neću biti kod kuće do nedelje uveče, tako da još uvek ne mogu da tačno da kažem kad će biti rezultati, ali najkasnije u ponedeljak uveče. :)

S obzirom da je Petar bio blag prema mojoj pesmi, na konto toga glasove cu poslati tako sto cu svaki poen poslati zasebno porukom, pocevsi od danas i tako sve do nedelje 11:59h. 😇😈

Ostali komentari losi, jos kod Destryja je i najbolje.

Po ovome, Destryju je najbitniji tekst. Tako da ko hoce poene kod njega, saljite pesme sa odlicnim tekstom.:D
Kod mene bi bilo obrnuto, recimo po ovom kriterijumu.

Na kraju zapravo uvek pobedi lični dojam. Indica je recimo dobra ali joj nešto fali. A Petri ima emociju i u tekstu i u glasu koja se kupiti ne može.

Ti si isto to rekao za Petria - U momentima nešto u glasu fali ali to što fali u glasu tekst je nadomestio i aranžman tako da ono uklapa se .. Dok Indica prosto mi nešto fali i ako nekad ne umem da opišem to rečima :ROFLMAO:

U vezi ovog slanja poruka organizatorima, ja sam uvek do sada odvajao konverzacije jer mi je delovalo da su slanje pesme, polufinalni i finalni bodovi zasebne teme (title-ovi), a mislio sam i da bi zbog printscreenova trebalo tako. Nisam nikada razmišljao u tom pravcu da je organizatoru lakše da ima manje konverzacija. Dobro je da znam da od sada šaljem sve u jednoj temi. (y)

Tek sam večeras glasao, a razlog tome nije što nisam do sada slušao pesme, nego nekako ih sve čujem, ali nisam imao stav o većini njih, da li mi se dopadaju ili ne što mislim da nikada nije bio slučaj. Vrlo čudno. o_O Nekako su mi pesme bolje delovale na zajedničkom slušanju nego kada ih pustam sam, ali na kraju je (večeras) ipak ostao jako dobar utisak o polufinalu u kome se nalazim.

Zamalo da kažem da ovi što komentarišu i ocenjuju nisu slušali pesme. :ROFLMAO: Nije problem da se nekome svidi pesma ili ne, nego upravo kritika bude nešto što se meni čini kao najveći adut moje pesme! Doduše, neki od skorijih komentara i ocena su mi dali nadu, samo je Anhel baš nepopravljiv po pitanju klasiranja mojih FSC pesama! :p

Drago mi je da su utisci o pesmama u globalu pozitivni, ne volim kad sam organizator da čitam da je ljudima bilo dosadno slušajući. 🥰

Svima koji nisu glasali imam da porucim sledece:

Embarrassed Shame GIF

Back