227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ugasite Tintea😐 Ponovo neću u finale zbog njega 🤣
Nije valjda da mi je opet tvoja pesma medju boljima i tako ti zapecatio nadu za prolazak u finale? 😮😅

Cinjenice: U pf-u sam sa rintintinom (i udelicu mu 0p) i Vaxom (ako nije 12p onda je u TOP 5). Nisam u pf-u sa Markom, chodom i Petrom (kao organizator)
Od Nika bi mogla pasti još jedna 12-ica, a od Tintea verovatno još jedna 0 :ROFLMAO:

Glasao (y)

Za razliku od tebe, ja ti bar udelim koji poen, a ti meni samo nule. 😒

Poslao sam glasove konacno.

Moze sada trece i zavrsno obracanje, da zakljucimo pricu kako dolikuje.

*Predsednik mode on*

...zeleo bih da se zahvalim mom iskrenom prijatelju Petru na fantasticno organizovanom showu. Takodje........hvala svima koji su glasali i ukazali poverenje mojoj pesmi.........a svakako...........hvala i onima.......koji su umesto moje pesme slusali ove bivse...........ove.............koji su ukrali 619 miliona evra a sada nam sole pamet svojim brutalnim lazima.

Ja cu nastaviti da se borim za mir i stabilnost mojih pesama.....sto bi u nekom buducem periodu.....moglo da dovede do toga.......da se ovi krompiri koje cu sada dobiti........pretvore u bodove. A ja cu im se onda iskreno radovati........bas kao sto sam se radovao.......kada sam dobio penkalo od mog prijatelja Trampa.

Sto se pesama tice.....mogu da kazem da su sve pesme bile lepe. Preslusavajuci svoje polufinale.......osecao sam se kao vuk samotnjak okruzen hijenama.....i ponekom muvom zunzarom......koja kruzi oko moje pesme......i ceka trenutak........da nahrani zveri. Razmisljao sam o tome i da ostavim nekakav semafor ali.........morao sam da radim i da se borim za moju drzavu i za moj narod. Imao sam mnoge teske razgovore ovih dana.........danas sam razgovarao sa ovim mangupima iz Evropske unije......a vec sutra me ocekuju razgovori sa mojim prijateljem Putinom........i vec se grcim po podu kad samo pomislim kako cu da mu objasnim da na ovom izdanju nema ruskih pesama. A Djuki je jos i teze........on se grci od pocetka izdanja........ali srecom.......pomaze gledanje u sliku Nikolaja II Romanova koja mu stoji u dnevnoj sobi.

Takodje....imao sam jednu zamisao......medjutim..... morace da saceka neka zlatnija vremena od ovih zlatnih u kojima vec zivimo. Hteo sam da predlozim forumasima........da otkazemo priredbu........i da ja........kao najbolji student prava u istoriji Pravnog fakulteta.......iskoristim svoje pravo i budem jedini koji ce izabrati pobednicku pesmu......a onda je objaviti u sklopu jednog od mojih monologa.

Samo da objasnim da bi narod razumeo.

Dakle.........time sto ne bi trosili sredstva za priredbu, dosli bi u situaciju da ponovo imamo suficit u budzetu.....i mogli bi da upotrebimo ta sredstva........za izgradnju novih fabrika, autoputeva i mostova.......a mogli bi i da povecamo plate i penzije i dovedemo jos stranih investitora. Takodje, forumasi ne bi morali da krvare dok sastavljaju svoje glasove.........vec bih ja bio jedini koji krvari.....kao sto krvarim svaki dan da bi ispravio sve ono sto su nam ostavili oni.........koji su ukrali novac gradjana........i pobegli u Englesku da kupe Southampton.

Nemam problem sa tim da mislim da bi takav show bio uzbudljiv. Forumasi bi se koprcali........bas kao sto su se svi gradjani Srbije koprcali u neizvesnosti.......cekajuci da objavim ime mandatara za sastav nove vlade.

A da bi bilo jos uzbudljivije.......ja kao veliki ljubitelj dramske umetnosti..........mogu da priredim vrhunsku teatralnost. Uvek mogu da dovezem nekoliko autobusa.........u kojima ce biti sponatno okupljeni gradjani........koji ce mi tapsati i aplaudirati dok budem saopstavao naziv pobednicke pesme. A neki od njih po potrebi..........mogu i padati u nesvest od uzbudjenja.......za jos jaci efekat..........a i da malo nerviram ove sa N1 i Nove S......jer mnogo volim.......da im skacem po zivcima.

I za kraj da dodam.........ako moja pesma ponovo ne prodje u finale........ostaje mi jedino da uzmem konopce i da se obesim o ovaj luster ovde. A ako se desi da prodjem.........obecavam da cu ovako u ovom odelu.........skociti u tasmajdanski bazen od srece.

Srecan rad, zivela Srbija!

*Predsednik mode off*

Ostao je da glasa još @Choda

Rezultati, za sad, najverovatnije u ponedeljak uveče, ali ako bude bilo neke promene u toku sutrašnjeg dana bićete blagovremeno obavešteni. 🥰

Poseban pozdrav za našeg organizatora, lajv s nastupa njegove FSC uzdanice, Aleksandre Janeve 😘

Žena rastura kako pjeva zaista, a od svega šta je pjevala (i svoj i tuđi repertoar), znao sam samo Ninanajna 😂

81091DF7-ABC4-4CBB-B3AA-D1F044ADBA4A.webp

Glasanje je završeno i nema DSQ.

Da li želite brze rezultate sutra uveče ili malo sporije večeras?

I ja sam za veceras, bolje mi je kada su ova desavanja vikendom nego u toku sedmice 👌🏻

Back