301. FSC - Show your playlist

Bravo Stole!
Neka kaže Rolex ko je isto hteo ovu pesmu da pošalje 😂
I neko bio brži od mene za stotinku.
Jako mi je drago što sam na kraju dao 12 za Oliviju, a dvoumio sam se između 10 i 12 inače bi pobednik bio drugačiji.
Neka zahvalnica može ili manja uplatica 😁

Bravo Stole na pobedi, pesma je odlična čilanica 👏🏼

Čini mi se da neki ne gledaju kako glasaju ili ne proveravaju, što je bzvz pošto nam se svima isto računaju poeni, a očito se ne angažujemo isto oko istih

Čestitke pobedniku 🙂

Ro, sve je bilo u najboljem redu. 🙂 A celo grafičko izdanje je bilo neverovatno 🥰 Svaka čast 🙂

Hvala na gostoprimstvu koje je bilo neverovatno, valjda će Gavranija ponoviti dolazak.

Hvala svima što su glasali za moj predlog. 🥰🥰🥰

P.S. Pojačaj onu moju porudžbinu kmečalica, neće biti dovoljno jedan kontejnerski brod 🫣

Pozivam @Stole da u duhu Hari Poter serije koja će izaći ove godine ipak učini da opet idemo kod njega u goste i da možda ponovi divnu Hari Poter tematiku!

Obećavamo da neće raditi Avada Kedavra!

Čestitke Stole. Apsolutno zasluženo.

Čestitke @Ro97 Rolex postavio standarde!

Čestitam sebi što su mi sve uzete pesme sa spiska završile ispred mog predloga! To mogu samo ja!

Čestitke Roleks na odličnoj organizaciji i Stole na pobedi 😃
Mi konačno uspeli da se upišemo na LU, hvala svima na poenima za Joker Out i Devita 😊

bitno da su kmečarice krive, a to što masa glasa preko kurca nikom ništa

Tu se ništa ne može. Da li baš moja pesma zaslužila predzadnje mesto - nije. Bilo je mnogo gorih mojih predloga koji su zaslužili zadnje mesto ali ova sigurno nije.

Ali dobro, to je igranka koju prihvatamo.

Čestitam pobedniku!

Pobednička pesma je bila jedan od moja tri predloga kod @zeleni znači njemu da se zahvalim što još nemam pobedu na FSC! :D 🤣

ceca-raznatovic.gif

Takođe čestitke i organizatoru, vizuelni identitet je bio top!

Hvala svima na poenima za obe moje pesme. 🥰 Čestitke Stoletu na pobedi i Rou na organizaciji!

@Bebi Svaka čast, instant sam znala da će mi pesma biti 12 ako se domogne finala. xD

Glasanje je takvo kakvo je, već dugo, to je što je.

Meni je drago što je Stole nakon toliko vremena uspeo da pobedi 👏 👏

Odakle uopće krenuti, ajde prvo da kažem da 16 pjesama ima preko 100 bodova 😆

Izdanje je po mom mišljenju bilo stvarno jako, neke odlične pjesme su ispale, nekim jako dobrim pjesmama nisam dao bodove u pf i finalu jer prosto nije bilo mjesta više, a na nekim drugim izdanjima bi lagano dobile bodove. Cilj mi je i bio da se što jače pjesme prijave pa neka se potuku i da vidimo šta će bit, i stvarno je bilo odlično za pratit glasanje, bodovi su stvarno išli na sve strane, pjesma koja je zadnja ima 79 bodova, to sve govori, uz ovo da ih je 16 prešlo 100 bodova

Zbilja je bilo zabavno organizirati, hvala svima koji su učestvovali! Još jednom čestitke Stoletu na pobjedi, baš fina pjesma, u pf je bilo 2 boda, u finalu nije bilo mjesta za bodove

Excel i sve ono u vezi FSC svijeta vam je u prvom postu 🙏

A sad na odmor!

Čestitke Rou na organizaciji i Stoletu na pobedi, od mene 12+12 jer je i kod mena ova pesma bila u opticaju što se tiče ovog izdanja, mada nisam pokušao da je pošaljem

E sad, ja bih da se zahvalim zelenom koji nije prihvatio ovu pesmu od Carpetmana na njegovom izdanju jer bih i tada ispao, već je izabrao onu sa kojom sam ušao u finale, iako sam nju najmanje želeo od svih :LOL:

I hvala svima na poenima za Carpetmana u prvom polufinalu
creature (12p), Paučica i Stefix (10p), Pipi (8p) etica i Pokahontas (5p), cinque (3p) i whisky (1p) 🙏😇

Čestitke organizatoru na sjajnom FSCu i pobedniku @Stole na divnoj pesmi! Od mene samo 3 u finalu, apsolutno bi bilo više da nije tako jako izdanje 😭. Drago mi je da je Ethan sa kojim sam ispao bio nadomak pobede, bravo @Bebi!

Hvala svima koji su za mene glasali, prvo pf je bila klanica te sam odmah i otpisao svoj prolazak, samo finale je bilo iznenađenje, a ne nešto više 🥹

Čestitam pobedniku!

Pobednička pesma je bila jedan od moja tri predloga kod @zeleni znači njemu da se zahvalim što još nemam pobedu na FSC! :D 🤣

View attachment 43153

Takođe čestitke i organizatoru, vizuelni identitet je bio top!

Ako ti nesto moja nula znaci pobjednickoj pjesmi moja patnja ce biti manja.

U svakom slucaju, cestitke pobjedniku. Takoder cestitke i mojim favoritima na osvojenim plasmanima.

Cestitke i organisatoru na besprijekorno inovativnoj organisaciji. Katolićka rules ➕

Ju, pobeda u pf, tose nisam nado. :love: Baš mi je drag ovaj plasman, posebno jer sam bio u downu kad sam slao, nekako se u momentu to moje beznađe projektovalo na ovu pesmu i odlučio sam da je pošaljem. Baš je lepo ispalo na kraju, fino je konačno dići se iz mrtvih što se tiče rezultata.

Back