301. FSC - Show your playlist

Tenzija u areni je ogromna, napetost se može rezati nožem, čak i muhe drže dah!!!

Ostala nam je još Pipi, kome će dati više bodova? Dal će im uopće dat bodove? Dal će dat bodove jednoj pjesmi, a drugoj neće!?

Inače ja nisam miješao vaše glasove radi napetosti, ovo je raspored vašeg glasanja u finalu, tako da ova drametina je organska i prirodna!!!

Pobjednika saznajemo u slijedećem postu...

Čestitke Stoletu na pobedi, svaka čast! :love: Kakav finiš! Hvala ljudi, bilo mi je veoma uzbudljiva vožnja. Nisam očekivao od pesme da će imati ovoliki odjek i to me čini prezadovoljnim! 🤩

Rolex, iskidao si! BOGATO BOGATO! Hvala na gostoprimstvu, pamtićemo vekovima! :love:

Izvini Stole, ništa protiv tebe i pesme al nije mi jasno kako se nečija "😍" reakcija prevodi u 0 poena, a bez reakcije u 1 poen

Čestitam Stole! 😍 Prva pobeda nakon mog prvog Rizika, mislim. 👏
Bravo RoMania na svemu priređenom. 💪👌

Čestitke Stole, i više nego zasluženo. Bebiju takođe, baš uzbudljiv rasplet. :love:

Ja prezadovoljan 4. mestom, LU posle duže od godinu dana, deluje nerealno. :love:

Čestitke @Stole, apsolutno zaslužena pobeda iako mi pesma nije upala među poene, ali je bila izdvojena za poene 😍

Jako lepa prezentacija @Ro97, čestitkee 🔥

Hvala svima na glasovima za Dove ♥️

Čestitke Stoletu na pobedi! 👏🏻👏🏻
Bravo i Rolexu na celokupnoj organizaciji, nadam se da neću čekati preko dve godine ponovo na narednu! 👏🏻👏🏻

Što se Sorajinog rezultata tiče, sramotno nisko i bezukusno ali koga briga, dajte narednu temu!! 😆

Ma da li je realno da sam pobedio hahah jedno pet puta se u zadnje dve godine desilo da vodim i da me pri zadnjem glasanju neko prestigne, bio sam ubedjen da ce se i sad isto dogoditi. Stvarno mi je predraga ova pobeda iz vise razloga. Hvala svima ❤

Attachments

• Screenshot_20260403-213116_Gallery.webp
    Screenshot_20260403-213116_Gallery.webp
    102.6 KB · Views: 2
Back