301. FSC - Show your playlist

Iskrene čestitke Rolexu, veoma nam se dopao vaš luksuz i bahaćenje! 🤑

Bravo Stole na pobedi! 👏

A ljudi koji glasaju u poslednji minut i još nabacaju glasove, nemojte to raditi, jednostavno ne glasajte onda. To je baš nefer prema svim ostalim učesnicima.

E da, moram se i zahvalit na bodovima za NF-a, 5. mjesto stvarno nisam očekivao, još i pobjeda u pf. Tu pjesmu sam naime slao na zadnje izdanje starog foruma te kobne 2020. godine, izdanje se nikad nije dovršilo i poništeno je jer je pao forum nakon polufinalnih rezultata, ispao sam tad u pf, pa sam sad poslao eto samo da bude direktno u finalu, jer smatram da to zaslužuje, kad ono top 5 plasman, baš nisam očekivao to, tako da hvala!

Čestitke Ro-u na divnoj organizaciji i vizualima koji su pokidali🎉🎉

Pobedniku* čestitke🏅
Bilo je vrlo knap i baš preuzbudljivo! *(ne ismevaju se izvinjenja, več prihvataju😉)

Bebiju isto čestitke na odabiru! 😎😍

Svim ostalim finalistima takođe, čestitke! 🎶🎉🎶

Koliko vidim, pobednik se nije javno izjasnio o organizaciji, tako da do toga nema ništa od mene. :/

Prepuštam organizaciju, rekao sam ja još na Hogworts temi da neću više organizovati i nisam promenio mišljenje :geek:

Prepuštam organizaciju, rekao sam ja još na Hogworts temi da neću više organizovati i nisam promenio mišljenje :geek:

Ništa ne pišem napamet, vi znate šta se očekuje od svakog pobednika, kakav god stav imao po pitanju toga. :)

Inače čestitke na pobedi i Rou na organizaciji. Prošlo izdanje mi u vrhu 12 i 10, sad 10 i 8, nisam baš navikla na takve situacije i još da se ponavljaju. :D

Onda,

Organizator 302. FSC-a je Shum.

EwkNyR8.png

Čestitke Stolence 🫦 Vrhunska pesma . Ro kao i obično na nivou. 👏🏻
Drago nam je da nastavljamo tradiciju izuzetno visokih plasmana, a neki su nam rekli da smo mi alternativa FSCu. 😌

Jao, ova hint pesma je sve, obožavam, a ako je tema ono na šta mislim da ukazuje... onda još više obožavam. :love:

Ја имам осјећај да на сваком издању Ендреги дајем топ поене, није договорено не бојте се

Честитке Столе, баш лијепа пјесма, а замало да јој дам 1 бод, ко зна шта би се десило да јесам 😂

Ро, супер приредба и организација!

Veoma smo uzbuđeni što ćemo se ponovo družiti u Shumyji!
Do otvaranja teme, ostavljam vam mali hint:

Ja sam htela bukv ovakav isti naslov organizovati sa pesmama bez spota, msm samo mi je bila potencijalna ideja xD

Last edited:
Back