Offtopic

A sve te posljedice njegovih politika najmanje će osjetiti Amerikanci, a ponajviše svi mi ostali. Oni su ostali istraumirani 11-im septembrom, u Ukrajini je to maltene svakodnevnica.

Hajde što je on lud no ti ljudi koji su ga nominovali, izglasali i još ga i dalje podržavaju...
Podržavaju ga lobisti i multi milijarderi. Imam osećaj da je on našmrkan kad piše sve te svoje nebuloze na s v o j o j društvenoj mreži koja se ironično zove, Truth!

Niko ko je pri razumu i zdravoj pameti se ne oglašava na ovakav način.

Podržava njega i veliki deo običnog naroda u SAD. Ludaka ima svuda. Ali kad veća grupa ljudi stane iza tog ludaka onda je to zaista društveni problem jedne nacije.

Negativan narativ o Iranu u Americi nije napravio Tramp, već oni koji su decenijama pre njega bili na vlasti. Tako da je za prosečnog Amera danas Iran isto što i Avganistan nekada, i taj rat je za njih očito nešto što se moralo desiti. A ovo što Tramp radi u ovom mandatu je zbilja haotično, doslovno se ponaša kao Hitler krajem 30-ih godina prošlog veka. I radi sve kontra od onoga što je radio u prošlom mandatu. A ovo stvarno sve vodi ka globalnom haosu.

U orincipu Treći svetski rat uveliko traje. I mislim da će se ovaj put sve završiti obračunom velikih na tlu Amerike. I da će na kraju svega ovoga Kina izaći kao novi vladar sveta

Neko proročanstvo, da li Baba Vanga ili Nostradamus su predvideli dolazak Antihrista u liku vladara narandžaste boje kose. A Vanga je spas videla u drugom dolasku Hristovom koji će se desiti u Rusiji.

Pa ja vidim danas centar grada blokiran, orkestar se neki sprema, policija na Trgu, sad kažu da je priprema za sutra ali čekamo da vidimo

Dolazio je ranije i u Beograd, sa Kušnerom planirao izgradnju Tramp hotela na mestu Generalštaba, gde mu mesto nije, kako sa istorijske, tako i sa strane arhitekture. Nakon što se ljudi pobunili i izbio skandal oko nezakonitog ukidanja statusa kulturnog dobra, odustali su.

Možda sad ide kod Dodika, da tamo nešto investira...

Pa trenutna američka administracija je ukinula sankcije Dodiku i još par funkcionera prije nekoliko mjeseci, vrlo moguće da su im nešto obećali u vidu investiranja. Pričalo se i o kopanju litijuma prethodnih godina. Svakako su pare neke u igri.

Mediji pišu da Trumpov sin dolazi sutra u Banjaluku 😳
Sinovi se bave vrlo unosnim tajkunskim poslovima. Grade kule i gradove a celom Bliskom istoku prodaju ratne dronove u sopstvenoj proizvodnji i režiji. Trebali su na sud zbog direktnog sukoba interesa (tatko skroz umešan u porodične dilove) pa je isti odpustio sudiju koji je pokrenuo postupak.
A tata je isto tako pre neki dan odpustio državnu tužiteljku jer je (do)pustila E. fajlove u javnost

Sve to nam odnekud poznato? I mi takve za izvoz imamo...

Back