az Azerbejdžan 2026: JIVA - Just Go

Bukvalno, pa čak bi i Goca ponudila nešto konkurentnije. Ovo je stvarno krajnje beznadežan slučaj.

Stariji članovi ovoga Foruma se sigurno sjećaju njihovog debija upravo u Beogradu 2008.Koja kampanja ,jumbo reklame po Beogradu Elnura i Samira ,Anđeo i Đavo.Ispred Arene na finalu dijele na silu njihovu zastavu .Uzeo ja i moja ekipa najvijača iz BiH za Leku te ,Srbiju i HR imali i ovu zastavicu. Moj prvi i mislim i posljednji Eurosong uživo.Tako je kako je.
Azerbaidžan je zaista trudi prvih 10 godina su bili finalisti,imaju jednu pobjedu i 5 top 5 plasmana. Impresivno. Jest da su se aktivirali i na televotu i nažalost, i skandal s žirijem i da su dobro pali zadjjih godina.
Hoću da kažem, meni je ove godine nekako lijepa ugodna pjesma. Sigurno kvalitenija od nekih razvikanih recimo Kiparskog narodnjaka Đala Đala .Svi imamo pravo nasvoje muzičke ukuse.

Ja isto moram da priznam da mi se pesma dopada 🙈 pogotovo onaj deo na aerbejdjanskom.... I upravo to kad slusam audio onako dok se vrti plejlista... Poslednje 3 godine meni se isto svidjale sve njihove pesme 🤣;) - sad stoji to da ja imam cudan ukus i da stvarno mogu da slusam sve, ali pesma mora da ima to nesto sto mi je ``specificno`` i obicno ove prehajpovane pesme mi budu odbojne... Sad da li ce neko nagraditi - u ovom slucaju nisam sigurna, ali ne kazem da nece biti iznenadjenja

Ja isto moram da priznam da mi se pesma dopada 🙈 pogotovo onaj deo na aerbejdjanskom.... I upravo to kad slusam audio onako dok se vrti plejlista... Poslednje 3 godine meni se isto svidjale sve njihove pesme 🤣;) - sad stoji to da ja imam cudan ukus i da stvarno mogu da slusam sve, ali pesma mora da ima to nesto sto mi je ``specificno`` i obicno ove prehajpovane pesme mi budu odbojne... Sad da li ce neko nagraditi - u ovom slucaju nisam sigurna, ali ne kazem da nece biti iznenadjenja
Meni je ubedljiva, a to mi je najbitnije za baladu. Baš sam je osetila i poverovala joj. Jeste da je kasne 90e i rane 00e, ali u tome ima šmeka.

A ovo za nagradjivanje, prošle godine žiri nagradio sve te evrovizijskom fandomu donje koje su meni bile visoko poput UK, pa kao možda i ove godine bude tako xD To specifično za UK, smatrala sam da ima dosta klasičnih elemenata i da je bio jedan vid rasposdije, one su bile šarmantne, vokalno tačne, i žiri je nagradio. Ove godine mi je ovo nekako iskrena pesma, al dobro možda sam subjektivna.

Ovo ni žiri neće konstatovati, bukvalno sam sve ubeđeniji u krompir u konačnom zbiru. Ako i bude nešto bodova, ostaće jednocifrena.

Meni je ovo fina pesmica. Nije mi u vrhu, ali pristojna i štaviše, ulazi u uši za razliku od nekih.

Naravno, jedina nada im je žiri što se tiče prolaska.

Sto se mene tice, bio bih zadovoljan da je ponovo cujem u finalu. Meni je fino legla jedna sasvim obicna, klasicna, nista posebno balada. Svidja mi se sto je bar na kratko ubacen taj neki njihov melos. Jeste da volim dramu, ali ovde bi mozda bilo previse. Uzivo mi je dosta dobro zvucalo. Glas mi prija i fino mi ide uz ovu pesmu. Sve u svemu, u TOP 10 mi je, ali ne verujem da me moze iznenaditi kao Gruzija prosle godine koja me je jednostavno odusevila.

Dobro zvuči na snimku iz Amsterdama ali ne vidim za šta mogu da se uhvate u nadi da će otići dalje. Pesma mi je totalno neinspirativna.

Bukvalno u ovako jakom polufinalu ja ne znam za šta može neko da se uhvati pa da glasa

Iskakao mi je na IG, za Jivinu pjesmu je Juroforija lično

U kom univerzumu ovo može biti lošije od Jive? 💀 Koliko su oni pukli, to je prosto neopisivo.

az Azerbejdžan 2026: JIVA - Just Go
Back