Zar se nisi budila tako zbog OmajeDa se bar jedan dan u zivotu probudim puna entuzijazma i zainteresiranosti oko bilo cega kao Sub Zero oko Lavine
Obozavam
Sad se pravimo da Omaja ne postoji a?Da se bar jedan dan u zivotu probudim puna entuzijazma i zainteresiranosti oko bilo cega kao Sub Zero oko Lavine
Obozavam
Bukvalno, 3 doktorova recepta me ne bi dovela na taj nivo.Da se bar jedan dan u zivotu probudim puna entuzijazma i zainteresiranosti oko bilo cega kao Sub Zero oko Lavine
Obozavam
Da li misliš na ovo? Ove dame su verovatno ženski backing vocal glasovi koji se čuju na početku pesme i u refrenuVideh neke storije da snimali nešto u MTS dvorani juče, moguće da je to neka orkestarska ili horska verzija pesme
U, ovo mi se dopadaDa li misliš na ovo? Ove dame su verovatno ženski backing vocal glasovi koji se čuju na početku pesme i u refrenu
Da, baš mi se sviđa ovakav vajb, možda ga bude i na ESC nastupuDa li misliš na ovo? Ove dame su verovatno ženski backing vocal glasovi koji se čuju na početku pesme i u refrenu
Haha to sam i ja mislio, ali izgleda da je to neki ESCov YouTube program pod kojim su svi coveri.Šta je "A little bit more"?
Nije valjda ooh aah just a little bit?![]()