rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Pominjali su par puta da bi im se dopalo Samo mi se spava u metal verziji. Nadam se da je Hatari iako bi marketinski bilo bolje Lordi koji imaju nastup u finalu. Da li 2 videa znace dve pesme?
Ili jedna pesma u dve verzije?

A bas sam htela da kazem da bih volela neku orkestarsku verziju jer to moze da zvuci opasno mocno :love: . Plus juce je neko poslao sliku i oni su bili u odelima (ne ko nas sef Sale 🤣) tj frakovima. Uuuuuuh #jedvacekanje

Isto sam spominjala orkestar pre par nedelja. Bilo bi sjajno😊

Što se cover-a tiče, postavili su im to pitanje u intervjuu i jedan odgovor je bio Samo mi se spava a Luka je rekao da bi njegov izbor bio, Bangaranga.

Dara radi cover sa Željkom Joksimovićem
Lavina sa Darinom pesmom? Mislim da bi toooo bilo stvarno neočekivano i ogromno iznenađenje! Metal bangaranga 😅

1000077695.webp

Životna želja mi je da odem na Evroviziju, pošto 2 godine za redom ne uspevam kao izvođač, stvar preuzimam u svoje ruke! 12. maja biću u areni podrška našim momcima. I dalje ne verujem da se ovo dešava. :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Izvinjavam se što je slika ovolika, zauzima pola strane foruma xD 🙏:ROFLMAO:❤️

Ja ove godine ne planiram da gledam em što bojkotujem zbog Izr*ela, em što su mi pesme uglavnom meh. Odgledaću snimak nas i Italije, možda još nekoga u zavisnosti od reakcija na forumu.

Možda ako mi je dosadno gvirnem tokom našeg polufinala :ROFLMAO: , a za finale već imam druge planove. Drugar, inače veliki fan ESCa, isto bojkotuje zbog Izr*ela i organizuje veliku queer žurku kako bi što više ljudi odvukao od TV ekrana.

Back