@Erin Navan Ocekivao sam, nadao sam se da ce ti se dopasti moja pesma. Mada, manje vise, moje pesme fino nagradis.
Prosto sam zasuzio na ove lyricse, predivno nešto, bravo Storm, nastavi slat ove divetine, ako ništa barem ih je lijepo gledat, a tko zna, možda jedna uđe i u finale, Doja je bila blizuJa još uvek ne mogu da poverujem da moja pesma nije prošla u finale! Kakav šok!!
Ostavljam prevod omiljenih delova lyrics-a svoje pesme i mislim da će to biti moj novi ritual nakon svakog ispadanja, CUZ MY PEN GAME IS STRONG!
"Block your entire road, just for my presence
I don't need your shine, man, the pu*sy glitters
They pay me just for breathing
100 black cards in the bag from Versace
Nails match the color of the babypink car"![]()
Ro razume moje lyricse, preslatko!Prosto sam zasuzio na ove lyricse, predivno nešto, bravo Storm, nastavi slat ove divetine, ako ništa barem ih je lijepo gledat, a tko zna, možda jedna uđe i u finale, Doja je bila blizu
Nadam se Leo sa nekom super kreativnom temom, no pressure.Omg, pa ko će organizovati sledeći FSC?![]()
Juha![]()
8 ili bi mi bila 8![]()
Msm, bitno mi da sam mi ja prošla, ali žao mi za @Milos-S @Tinte @Filhy @Hans Moleman imali ste ili biste imali moje visoke glasove.
Therion, Thundertale, Sisters on Wire, Varang Nord, Indica, Juha Tapio...![]()
Pohvale na izboru pesama:
Filhy-ju (top 5 kod mene u prvom polufinalu, video sam kao sigurnog finalistu)
Hvala vam svima!!!Plus sam iznenadjen nekim ispadanjima, a najvise mi je zao Juha12 ako sam bio u tom polufinalu.
Hvala lepo i pohvale za još jednu divnu priredbu!Slušamo obojicu, naravno.