227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Naravno. Zreb mnogo znaci.
Kad bih bio cesto sa vama koji slusamo Slusamo FSC, nikad ne bih video finale. 😞
🙁
Veceras bez mene i zao mi je sto necu cuti neka uzivo izvodjenja, kao i ostatak programa koji je predvidjen.

Šteta za sve koji će propustiti, imamo razglednice iz zemalja koje učestvuju, light show za otvaranje finala i naravno uživo izvođenja finalista. Ali ko zna, možda opet bude reprize.

Kladionicu sam vise na random, pojma nemam kako ce se glasati :D

Naravno. Zreb mnogo znaci.
Kad bih bio cesto sa vama koji slusamo Slusamo FSC, nikad ne bih video finale. 😞
🙁
Veceras bez mene i zao mi je sto necu cuti neka uzivo izvodjenja, kao i ostatak programa koji je predvidjen.
Ja takodje iz toga razloga necu slusati zajedno finale, ne mogu da citam kako mi pljujete pesmu ponovo 🙄🤭

Ponekad zaboravim da neki ljudi dolaze samo da bi čitali komentare na svoju pesmu. :D

Ako se to odnosilo na mene, ne dolazim, bio sam jednom i komentarisao i ostale pesme, ali verovatno je to bio i poslednji put 😉

Definitivno nije format koji odgovara svima i to je ok. Sve dok ima više od 2 osobe koje dolaze meni je super. :D

Taman dodjoh da kažem da sam zakasnio kad ono me ipak pogledala sreća 💚💚💚

Još jedno odlično slušanje za nama, iako mnogima sunce i dalje ne sija drugačije i još uvek su u rebusu. :D

Ja moram da kažem da mi je baš žao što se ovo izdanje završava prekosutra. :( Možda po prvi put otkad organizujem. Bravo.

Glasao, jedna pesma je bas ispastala za poene zbog jake konkurencije, ostale sam nekako lako izbacio. Jedva cekam priredbu, a u medjuvremenu se jos mislimo dali da saljemo temu za naredni FSC.

Jos uvek se niko nije prijavio za organizaciju tako da, ako imas neki koncept, svakako posalji jer u slucaju da pobednik odbije i ovde sve bude ok (verujem da imas dobre ideje), velika je sansa da ces biti sledeci organizator.

Uf imam jednu spremniju temu ali se malo bojim da restrikcije ne uplase novije forumase😅

Posalji sve sto si zamislio na PP meni, Milosu i Ivani pa cemo mi pogledati i eventualno dati neke sugestije ako je potrebno. A mozda je vec tako kako jeste sve dobro. Jedna tema sa ogranicenjima nakon jedne lakse teme je skroz ok.

U svakom slucaju, tako kako imas u glavi, to sve posalji pa cemo nastaviti onda prepisku u PPovima.

Back