227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja sam jedan od novijih starih forumasa i prvi put sam ucestvovao na FSC212 sa Erutan - The Willow Maid i ponosan sam na 15. mesto u finalu. Ne secam se koja je bila tema tog FSC.

Btw i ja imam spisak pesama, ali vec sam se pomirio sa tim da vecinu verovatno nikad necu imati prilike da posaljem, sto zbog tema i zadataka na FSC, a i skoro svakog dana dodajem nove pesme na spisak.

P. S. Nadam se da ce ubuduce debitanti imati sopstveni FSC, a ne da budu ogranicenje u drugim temama - ako neko bas hoce da ogranici da se ne salju ziceri i samo poznati ili sta vec, neka stavi da mogu izvidjaci koji su ucestvovali recimo max 3 ili 5 puta ili da se ogranici plasmanom da ne moze neko iz top5, top10 ili npr top15, sto je i bio slucaj na nekim od prethodnih FSC i bilo je sasvim razumljivo i fino. Ovako kako je bilo na ovom FSC, po mom skromnom misljenju, bas gusi temu, a i razocaravajuce je naci odlicnu pesmu za temu tog FSCa, a ne biti u mogucnosti da je posaljes jer je neko pre 10 godina izvadio istog izvodjaca iz podruma.

Ne slažem se, bilo je brdo iznenađenja baš na ovom izdanju, npr. svi smo izneverovali za Scooter. :D

Ja sam jedan od novijih starih forumasa i prvi put sam ucestvovao na FSC212 sa Erutan - The Willow Maid i ponosan sam na 15. mesto u finalu. Ne secam se koja je bila tema tog FSC.

Btw i ja imam spisak pesama, ali vec sam se pomirio sa tim da vecinu verovatno nikad necu imati prilike da posaljem, sto zbog tema i zadataka na FSC, a i skoro svakog dana dodajem nove pesme na spisak.

P. S. Nadam se da ce ubuduce debitanti imati sopstveni FSC, a ne da budu ogranicenje u drugim temama - ako neko bas hoce da ogranici da se ne salju ziceri i samo poznati ili sta vec, neka stavi da mogu izvidjaci koji su ucestvovali recimo max 3 ili 5 puta ili da se ogranici plasmanom da ne moze neko iz top5, top10 ili npr top15, sto je i bio slucaj na nekim od prethodnih FSC i bilo je sasvim razumljivo i fino. Ovako kako je bilo na ovom FSC, po mom skromnom misljenju, bas gusi temu, a i razocaravajuce je naci odlicnu pesmu za temu tog FSCa, a ne biti u mogucnosti da je posaljes jer je neko pre 10 godina izvadio istog izvodjaca iz podruma.
Organizovao sam ja temu sa debitantima na prethodnom forumu i mnogi su se zalili da su ocajne pesme xD

Wut, zar nisi ti MrVlaxs?

Vax je u pitanju (sa starog foruma) :D

Odlično se sećam te bajkovite pesme još od onda, a bila je i na drugoj šansi (dao sam joj 12) i znam da su se mnogi žalili na njenu dužinu, a tako sam i prepoznao sada na slušanju da si poslao Sodomu i Gomoru. 😃

Uzgred, ovo kad stoji:
Petar MeidĖ - Vaiduoklis ... neverovatno podseća na P(ij)etru M(ij)ede. :se: 😄

O boze, ja sam celo vreme mislio da je Vlaxs i kad sam pogodio da je poslao Gocu Stojicevic celo vreme sam "znao" da je on jer je Vlaxs slao cesto domace pesme.

Lejdiz and džen'lmen, dobrodošli na rezultate finala 227. FSC-a i 1. BSC-a!

8IbzJ.gif

Uključićemo se uživo u gradove zemalja koje su učestvovale, gde će nam simpatična TV lica pročitati kako je glasao žiri ovih zemalja.

Počećemo sa glasovima danskog žirija, koji broji svega 2 člana, pa sve tako do ogromnog nemačkog žirija od 11 članova. Nemački glasovi će biti predstavljeni jedan po jedan kako bi šou bio zanimljiv.

Unošenje kalkulatora u prostorije arene je strogo zabranjeno, ali ako je neko uspeo da svoj prokrijumčari, neka te informacije zadrži za sebe!

God aften, Danmark. Kamila, da li se čujemo? :D

@Margy je zaista iznenadila ovom pesmom 🫡
Za mene nije ni bilo tesko pogoditi sta sam poslao, ali svakako mi je drago da ste je ipak docenili i pustili u finale 🤭🤗

Oduvek sam govorio da su nama Šveđanima Danci najveća braća! 😍

Edit: i Letonci isto!

Meni je drago da sam u istoj sezoni ušao u finale sa Letonijom i Litvanijom koje do sada nisam slao 💙

Back