gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Meni od starta ti njegovi outfiti, pa uključujući i ovaj, baš bodu oči. Kontam da njeguje taj neki stil, ali previše mi je to sve nekako goofy

Samo da ne zakomplikuju sa dešavanjima na sceni, NF i PZE nastup je bio ok ali sad su očigledno dodali dosta stvari, ispašće da je onaj klip iz ERT-ovog studija najbolji bio

Baš to pomislih, ne znam koliko je pametno ubacivati više komponenti u nastup, tipa trotineta. Može biti too much.

Grčka večito voli da pravi neke “nikad viđene” nastupe, prisetimo se green screen-a kod Stefanie

Uvek su naginjali ka kiču, ja se i ne sećam da su Grci u skorije vreme pokidali vizuelno?

To su sve Fokasovi izumi, kad se setim onog kamena i kabla po sred scene prošle godine, pa one stolice u Torinu kao istopljene od plastike…

Na kraju dana uvek im uspe da prodaju pesmu bez obzira na nastup, tako da ne brinem ni za dobar plasman ove godine.

Meni ne deluje da će, ukoliko možda preteraju u odnosu na NF nastup, nešto bitno da umanje sebi šanse ili pokvare utisak, a posebno jer će tvt koji glasa sve prvi put videti u pf.

Sve je kako dolikuje pesmi. I dobro je što su ga oslobodili mikrofona u ruci! Ono iz finala je bio vidni pakao za njega.

Paše mi ovaj fazon tako da nije iznenađujuće što mi je pesma sela na prvu. Ako uživo pokida, top 5 zagarantovan.

Pesma mi se sviđa, Akilas je na neki uvrnut nalin simpatičan. Ali nekako mi je previše taj njegov autfit

Pa i treba da bude kičeraj, jeste vi uopšte pogledali tekst pesme :)
Pa ne bih se složio da treba da bude kičeraj jer smatram da je njegova harizma dovoljna da prenese pesmu.

Svakako želim im pobedu kao i Finskoj i idalje gajim nadu da je to moguće 🥹

On da pobedi morao bi dobiti 300-350 poena publike. Mislim da to ipak neće moći da dobije od TVT. Nisam siguran ni da će Estoniju nadmašiti jer su oni pevali na "engleskom" pa je razumljivo, Akilasa većina causal gledalaca neće shvatiti, dobiće samo poene na bit.

Ne mogu ovaj format videa, nadam se da će ubaciti ove probe na youtube u 16:9 formatu.

Back