gr Grčka 2026: Akylas - Ferto

Meni od starta ti njegovi outfiti, pa uključujući i ovaj, baš bodu oči. Kontam da njeguje taj neki stil, ali previše mi je to sve nekako goofy

Jeste kičeraj, ali to je on. Upadljivo je, na dobar ili loš način, kako kome, ali da će se istaći-hoće, bez dileme.

Samo da ne zakomplikuju sa dešavanjima na sceni, NF i PZE nastup je bio ok ali sad su očigledno dodali dosta stvari, ispašće da je onaj klip iz ERT-ovog studija najbolji bio

On je moj pobednik ove godine stvarno se nadam da neće otići previše u krajnost 🙏🏻

Baš to pomislih, ne znam koliko je pametno ubacivati više komponenti u nastup, tipa trotineta. Može biti too much.

Grčka večito voli da pravi neke “nikad viđene” nastupe, prisetimo se green screen-a kod Stefanie

Uvek su naginjali ka kiču, ja se i ne sećam da su Grci u skorije vreme pokidali vizuelno?

To su sve Fokasovi izumi, kad se setim onog kamena i kabla po sred scene prošle godine, pa one stolice u Torinu kao istopljene od plastike…

Na kraju dana uvek im uspe da prodaju pesmu bez obzira na nastup, tako da ne brinem ni za dobar plasman ove godine.

Meni ne deluje da će, ukoliko možda preteraju u odnosu na NF nastup, nešto bitno da umanje sebi šanse ili pokvare utisak, a posebno jer će tvt koji glasa sve prvi put videti u pf.

Sve je kako dolikuje pesmi. I dobro je što su ga oslobodili mikrofona u ruci! Ono iz finala je bio vidni pakao za njega.

To sa trotinetom će dobro izgledati ako bude kamera snimala odozgo pa kao on prevazilazi prepreke po onoj pisti kao u igrici.
U svim drugim uglovima bi bilo wtf.

Back