rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Voleo bih da je kadar za Lukin pad malo, ili bliži, ili da se ne snima sa tolike visine. To mi je baš onako dramatično da se u krupnom planu vidi kao na PzE
Isto, a opet jako moćno deluje i ovako daleko kad se scena "ugasi"

Imam nekog Španca ko je akreditovan i napisao je "Niko još nije spreman za ovaj spektakl"
(a nije mu se sviđala baš Lavina) sad tamo cvili od sreće. 😂

Daj bože da progledaju što više ljudi i poguraju ovu našu senzaciju bar u top 5.
1. mesto prihvatamo takođe, vrlo rado🏆

Ja sam sokirana. Pretpostavljala sam da ce biti dobro, ali ne da ce biti ooooovoooliko dobro. 10 puta sam pogledala, svaki detalj.
Znaci RTS moze sve kad se pritisne. Momci svaka cast, kakav god rezultat da bude. Ali nakon ovih 30 sekundi ne moze da bude osrednji.

Bez teksta sam - vauuuuu vaaaaaau V A U.... :love:🥰🥰🥰

(a sto se tice ``vasionskih`` kadrova - mislim da je ove sezone neka vrsta ``zastitnog znaka`` jer koliko sam primetila na skoro svim nastupima postoje ti kadrovi zbog samog tog violinskog kljuca koji se vidi oko bine)
(i meni su se u nasem nastupu ti kadrovi extra uklopili i zemljotres mi je bas kako treba jer mora LAVINA da prsti iz tih pukotina ...)

Bez teksta sam - vauuuuu vaaaaaau V A U.... :love:🥰🥰🥰

(a sto se tice ``vasionskih`` kadrova - mislim da je ove sezone neka vrsta ``zastitnog znaka`` jer koliko sam primetila na skoro svim nastupima postoje ti kadrovi zbog samog tog violinskog kljuca koji se vidi oko bine)
(i meni su se u nasem nastupu ti kadrovi extra uklopili i zemljotres mi je bas kako treba jer mora LAVINA da prsti iz tih pukotina ...)
Da, bas se primeti da forsiraju te kadrove iz daljine da bi se video violinski kljuc kod svih nastupa.

Back