Isto, a opet jako moćno deluje i ovako daleko kad se scena "ugasi"Voleo bih da je kadar za Lukin pad malo, ili bliži, ili da se ne snima sa tolike visine. To mi je baš onako dramatično da se u krupnom planu vidi kao na PzE
Ma može i Bolji život i Neda i Anđelka sve aaaRTS keširao vatru, znači gledaćemo Bolji život reprize do 2030. to je što je, ako i treba![]()
RTS keširao vatru, znači gledaćemo Bolji život reprize do 2030. to je što je, ako i treba![]()
Opet kadriranje nije dobro kad padne na kolena mora na njemh da bude.Ovako dobar je zemljotres j vatrica i generalno momvi super.RTS je RTSovao sa vasionskim kadrovima.Sva sreća pa ovde to nije toliko presudno
Ne znam kako da se osećam povodom ovih treskanja kamerom?
Da, bas se primeti da forsiraju te kadrove iz daljine da bi se video violinski kljuc kod svih nastupa.Bez teksta sam - vauuuuu vaaaaaau V A U....
(a sto se tice ``vasionskih`` kadrova - mislim da je ove sezone neka vrsta ``zastitnog znaka`` jer koliko sam primetila na skoro svim nastupima postoje ti kadrovi zbog samog tog violinskog kljuca koji se vidi oko bine)
(i meni su se u nasem nastupu ti kadrovi extra uklopili i zemljotres mi je bas kako treba jer mora LAVINA da prsti iz tih pukotina ...)