rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Bože jesmo mi to dočekali da fanovi skoro pa jednoglasno reaguju sa "wow koliko je ovo dobro" na snimak probe Srbije za ESC 🥹 Ali i Džordžina je konvertovana, ja ne znam, meni je ovo pobeda samo po sebi xD

Svi su odusevljeni sa momcima ali i svi jednoglasno kazu da je mnogo veliki propust da kadar kada pada na kolena koji je najemoyivniji nije blize.Ja ne znam ZASTO organizatorima takva sitnica predstavlja problem ako to predstavniku menja kompletnu sliku,a bina se vidi pre toga i te kako?Sumnjam da ista moze da se promeni sad jer je ipak bila druga proba,to su vec na prvoj trazili sigurno i nisu dobili.Da se to promeni i ppbednicki nastup.Taj emotivni trenutak nije smeo da izostane.

Ja ne znam cemu tolika potreba za tim kadrom, vidi se kada on pada na kolena a i super je kadar iz daleka

Kao sto cini mi se Piceza rece, taj deo je i zbog zemljotresa i svega izgubio tu emociju koju je growl predstavljao, ali i ovako je odlicno, pa sta sad.

Mozda zato sto je odmah sledeci kadar na njemu kada podize ruku. Mozda su smatrali da je to emotivnije nego sam pad na kolena. Ovako bi non stop kamera bila na Luki, sto nije ni toliko lose. 😂 Salim se, ali taj jedan kadar sigurno nece uticati na plasman. Svakako je sve snimljeno. Glupo bi bilo da je u tom trenutku kamera na drugom kraju arene. Tako da, ne sekirajte se zbog toga.

View attachment 44284Evo glasova komune. Na koji fazon im Belgija i Gruzija imaju više xD Vazi , svakako ćemo ih odrati sa glasovima kada bude trebalo.
Problem kod tog glasanja samo za polufinala je taj što nije besplatno. Mora da platiš da bi mogao da glasaš oba PF. I onda mnogi nemaju taj sadržaj jer ne žele da plate. Dok je glasanje za sve pesme potpuno besplatno. Da svi imaju besplatan pristup glasanja oba polufinala, ovo bi drugačije sigurno izgledalo

Meni je impozatno da oni imaju samo 2 probe i da uspeju da se pohvataju kako sta gde kada. Meni bi trebalo bar 5 😂 Plus iz glave da sve osmisle i napišu, okej kontam da to ne rade sami, ali neke stvari mi izgledaju prestresno, imaš 2 probe i šta ti Bog da lol

A u slucaju nasih momaka, da li njima neko pomaze? I na to ne racunam na ove iz rts-a. Da ne spominjem ove iz Svedske ili Finske koji vrvt imaju agencije iza sebe za svaki segment nastupa i takmicenja.

Ja danas uzela slobodno da pokupim staklo sa svih polomljenih prozora od onog jučerašnjeg zemljotresa 10 po Rihteru nakon odgledanog klipa! 😅

Sad bar mogu bez bojazni da ga izvrtim još par stotina x

Ono na kraju meeeeeeeeeeeeeeeee mi stvara bolnu knedlu u grlu🥺

Svi su odusevljeni sa momcima ali i svi jednoglasno kazu da je mnogo veliki propust da kadar kada pada na kolena koji je najemoyivniji nije blize.Ja ne znam ZASTO organizatorima takva sitnica predstavlja problem ako to predstavniku menja kompletnu sliku,a bina se vidi pre toga i te kako?Sumnjam da ista moze da se promeni sad jer je ipak bila druga proba,to su vec na prvoj trazili sigurno i nisu dobili.Da se to promeni i ppbednicki nastup.Taj emotivni trenutak nije smeo da izostane.

Isto je bilo i na PZE tako da to nije do ESC ekipe nego do RTS i Lavine. Neko od njih misli da je ovako bolje. Inače se i ja slažem da kamera treba da bude iznad Luke u tom momentu, ne traje to duge, to je 6 sekundi. Ovo što imamo nije atraktivnije od tog kadra.

Meni je baš lepo što ih Rumunka podržava. 😍
Logično je da će se najviše slagati sa nama i Moldavcima.
Čak sam i u njihovom intervjuu čuo da se znaju od ranije sa nekim članovima Lavine.
I nemojte odmah pozerka, jeste komercijalnija pesma (više radio friendly), al i oni se trude, a pogotovo se trude oko hajpa pošto se vraćaju posle 23'

Rumunka je pisala da je još pre PZE bila na nekom metal festivalu i gledala Lavinu. Što se tiče onih video Pete i Linde to je čista propaganda da nam se dodvore. Njima su se svidele sve pesme na koje su reagovali što je prilično nemoguće.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back