Gde, gde?Kukuuuuu ljudi cak nas je i Chanel (Honest Local Coach) nahvalila posle rehasela![]()
![]()
![]()
![]()
Problem kod tog glasanja samo za polufinala je taj što nije besplatno. Mora da platiš da bi mogao da glasaš oba PF. I onda mnogi nemaju taj sadržaj jer ne žele da plate. Dok je glasanje za sve pesme potpuno besplatno. Da svi imaju besplatan pristup glasanja oba polufinala, ovo bi drugačije sigurno izgledaloView attachment 44284Evo glasova komune. Na koji fazon im Belgija i Gruzija imaju više xD Vazi , svakako ćemo ih odrati sa glasovima kada bude trebalo.
Mi smo bukvalno za top 5 minimum svog polufinala, tako da jedva čekam svima da popadaju vilice.View attachment 44284Evo glasova komune. Na koji fazon im Belgija i Gruzija imaju više xD Vazi , svakako ćemo ih odrati sa glasovima kada bude trebalo.
Svi su odusevljeni sa momcima ali i svi jednoglasno kazu da je mnogo veliki propust da kadar kada pada na kolena koji je najemoyivniji nije blize.Ja ne znam ZASTO organizatorima takva sitnica predstavlja problem ako to predstavniku menja kompletnu sliku,a bina se vidi pre toga i te kako?Sumnjam da ista moze da se promeni sad jer je ipak bila druga proba,to su vec na prvoj trazili sigurno i nisu dobili.Da se to promeni i ppbednicki nastup.Taj emotivni trenutak nije smeo da izostane.
Prilično sam siguran da smo bili jedanaesti na toj aplikaciji dosta dugo vremena, tako da je fino što su i fanice prepoznale kvalitet nastupa.View attachment 44284Evo glasova komune. Na koji fazon im Belgija i Gruzija imaju više xD Vazi , svakako ćemo ih odrati sa glasovima kada bude trebalo.