Pokahontas
Ekspert
Ma samo nek krčka Balkanjero žuta štampa, ne zaslužuju bolje 
Skroz se slažem, svim mojim kežualcima iz okruženja je vilica bila na podu posle nastupa Wasted love i stvorio se bio konsenzus da zaslužuje da pobedi. S druge strane, kad sam im pustila Liekinheitin, ostali su ravnodušni i tokom 90% nastupa (do samog klimaksa na kraju) su rekli da nije ništa specijalno, čak i kad se desio kraj su bili u fazonu ok je i to je sve.Ma nema niko drugi šansu jer je ass godina, ali se slažem da ovo možda nije pesma za naše prostore. Kome god sam od prijatelja kežualaca pokazao Finsku, apsolutno su svi ostali ravnodušni, što uopšte nije bio slučaj sa The Code i Wasted Love.
Meni su The Code i Wasted Love suprotno od ukalupljenih i fabričkih, gotovo da uopšte nema takvih pesama u celoj istoriji Evrovizije, ali dobro.Svakako je pesma manje ukalupljena i fabrička nego The Code i WL, samim tim verovatno nije mnogo prijemčiva kežualcima. Ali kvalitet je neosporan i ja i dalje verujem da teško da će iko moći da im ugrozi pobedu.
Malo se sad već na silu počinje stvarati taj neki antihajp oko pjesme.Toliko nije za sve nas da je pobedila i na našem i na hrvatskom forumu na forumskom glasanju xd (ako izuzmemo pristrasno prvo mesto njima za Hrv i nama za Srb)
++++Meni bi Finska bila korektan pobednik + sigurno je da bismo dobili top produkciju sledeće godine.