• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice

Ja sam sad pogledao ponovo, pevanje je bilo loše na početku kasnije se popravila. Ovi denseri su joj bili odlični dok je ona bila dosta mrtva na sceni. Pretpostavljam da su ti denseri i par lepih momenata sa ekranom iza doneli TVT bodove. Ako je ovo progurao žiri to je bruka. To ću prvo u nedelju da proverim.

Baš baš sam srećan jer je prošla. Pesma mi se od početka sviđa, a nastup je bio baš dobar i interesantan. Apsolutno zasluženo finale

Meni se odmah na prvo slušanje pesma (studijska verzija) dopala jer volim taj fazon muzike ... A ona mi uopšte nije imala (nema) tu neku harizmu da pesmu predstavi. Ako bolje mi i ona nego one tetke 🫣

Sa druge strane žiri je večeras imao 5-6 pesama koje je verovatno trpao i morao je na listu da doda još 4-5 drugih. Moguće da je kod žirija bilo dosta ujednačeno u drugoj polovini osim možda Gruzije na zadnjem mestu.

#tosenisamnado :D
Belgija mi je bila posle San Marina i Gruzije najsigurnija za ispadanje.

U neku ruku mi je drago što je prošla jer je pesma sasvim OK i moderna. U ovakvoj konkurenciji je jedna od boljih u polufinalu (dao sam joj 5 poena na forumskom glasanju), samo što je i dalje nepostojeća uživo - pevanje manje-više, ali harizma, nastup i sceničnost nigde...

Ništa čudno što pesme poput belgijske prolaze kada otpada samo 5 polufinalista. Da je bilo 17-18 zemalja u pf, ne bi videla finale, ovako su svima sniženi kriterijumi u startu.

Bar je to scenski bilo korektno, iako mi je ona sva nesnađena, ali što kaže Sivi slatka je tako trapava.

Nemam jake emocije prema prolasku Belgije kada bi svih 6 pesama (ova plus petih ispalih) bile van konkurencije u startu većine drugih godina

Kažu da podržava Izrael, da je tako skupila glasove.

Meni ona baš ima vajb neke zmijurine koja glumi da je slatkica. 😂 Ok mi je pesma, nastup nije za finale s jedne strane, a s druge nije kao da je bilo mnogo izbora. Jedino bih radije Portugal u finalu kad je već CG flop.

Musti i Crveni nisu imali pomoć u vidu žirija, ova je imala tu neopisivu sreću. U svakom slučaju, ovo je najrandom prolazak u poslednjih ne znam koliko godina, sve je jednostavno nepostojeće.
Provukla se ona zbog žirija, baš random prolazak. Doduše lepo je spakovala nastup

Back