• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice

Verujem da se i ona iznenadila prolaskom. Eto, mi kukamo kako ne možemo ovu ili onu pevačicu da šaljemo jer su kuvane noge za scenu, a evo ova kuvana noga lagano se našla u finalu. 😂

Taša Kojić je majka kuvanih nogu. ❤️

Ma nastup je bio awkward ali kad sam poslusao pesmu jutros u busu meni je bas simpa pesma. Eto izvukla se nekako, radije bi da je CG prosla, ali jbg

Na vise mesta sam cula da je prosla zbog podrske Izraelu (i da su mnogi znali da ce da prodje) - e sad kakve podrske sta 🤷‍♀️
Inace vec sam rekla da mi se studijska verzija svidela i samo dok sam slusala preko slusalica, nju nikako scenski ne mogu povezati sa pesmom ali ne mogu da kazem da mi scena ma ES nije bila ok... Nikako je nisam videla u finalu

Belgija je neutralna pavlaka država na esc, baš su ekstremno dosadni i predvidivi. Što se tiče gospojice neka je malo da se raduje čisto da ne drže niz ispadanja. Ionako je mrtva godina

NIkad ne bih rekla da ova pesma ulazi u finale, jer nema x faktor. Međutim, pitam jutros majku ko joj je bio najbolji i ona mrtva ladna kaže- pa bila je jedna slatka devojčica u belom sa jednom većom čarapom, bila je zanimljiva muzika, koja je to zemlja?

Tako daa demant ljudi 😅

Na vise mesta sam cula da je prosla zbog podrske Izraelu (i da su mnogi znali da ce da prodje) - e sad kakve podrske sta 🤷‍♀️
Inace vec sam rekla da mi se studijska verzija svidela i samo dok sam slusala preko slusalica, nju nikako scenski ne mogu povezati sa pesmom ali ne mogu da kazem da mi scena ma ES nije bila ok... Nikako je nisam videla u finalu
Ma niđe veze, onda bi pustili i portugalske dede koji su jedini sa FdC hteli da učestvuju na Jevrejviziji. Sad posle ovoga, mislim da su dobre šanse da se i Portugal povuče sledeće godine, ionako su im pretili.

Ne znam sta vam je pojedinima da ste se ovoliko okomili na Belgijanku 😬

Realno jeste pesmuljak ali znali smo odavno vec da su velike sanse da se neka random pesma provuce u finale jer je konkurencija ove godine takva da jednostavno nije bilo 10 sigurnih finalista

Uz duzno postovanje meni je skroz logicno da se prosecnom gledaocu vise dopala neutralna Belgijanka nego Tamarino kreveljenje i klimavo pevanje na jeziku koji veci deo Evrope ne razume :geek:

Imamo skoro svake godine pesmuljke koji se ni krivi ni duznu provuku u finale, nista mi ova pesma nije ni bolja ni gora od takvih

Ovo baš nisam očekivao mada je moguće da me je donekle povuklo i opšte mišljenje kod konačne procene kapaciteta za finale. Pesma mi je generalno ok i nisam skroz nezadovoljan što su se ušunjali u finale ali mislim da nastupom to nisu zaslužili. Gotovo sigurno su se provukli na konto žirija.

Sad kad aerobik pevačica sutra skupi 100 poena, 50 od žirija i 50 od publike.

be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice
Back