• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice

Verujem da se i ona iznenadila prolaskom. Eto, mi kukamo kako ne možemo ovu ili onu pevačicu da šaljemo jer su kuvane noge za scenu, a evo ova kuvana noga lagano se našla u finalu. 😂

Taša Kojić je majka kuvanih nogu. ❤️

Ma nastup je bio awkward ali kad sam poslusao pesmu jutros u busu meni je bas simpa pesma. Eto izvukla se nekako, radije bi da je CG prosla, ali jbg

Na vise mesta sam cula da je prosla zbog podrske Izraelu (i da su mnogi znali da ce da prodje) - e sad kakve podrske sta 🤷‍♀️
Inace vec sam rekla da mi se studijska verzija svidela i samo dok sam slusala preko slusalica, nju nikako scenski ne mogu povezati sa pesmom ali ne mogu da kazem da mi scena ma ES nije bila ok... Nikako je nisam videla u finalu

Na vise mesta sam cula da je prosla zbog podrske Izraelu (i da su mnogi znali da ce da prodje) - e sad kakve podrske sta 🤷‍♀️
Ma ta “podrška Izraelu” je to što je bila u belgijskom ziriju akosenevaram 2024. i dala Izraelu fazon 4 ili 5 bodova 😂

Belgija je neutralna pavlaka država na esc, baš su ekstremno dosadni i predvidivi. Što se tiče gospojice neka je malo da se raduje čisto da ne drže niz ispadanja. Ionako je mrtva godina

Back