• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

ESC 2026: Polufinale i finale

E, danas dok sam slušala neku emisiju na K1 sa uključenjem, Milica Soldatović je rekla da je ove godine sve bilo teže dogovoriti zato što je došao novi britanski tim koji je zadužen za snimanje i režiju i da nisu saradljivi. Tako da za loše kadrove krivite Engleze.

E, danas dok sam slušala neku emisiju na K1 sa uključenjem, Milica Soldatović je rekla da je ove godine sve bilo teže dogovoriti zato što je došao novi britanski tim koji je zadužen za snimanje i režiju i da nisu saradljivi. Tako da za loše kadrove krivite Engleze.
Pa Hrvatima i Grcima su ti isti Britanci napravili ludilo od nastupa. Ne znam da li su isto morali da se bore ili ne.

Mene zanima je li tonac možda sa Dore jer mnogi zvuče lošije nego na probi. Čak i mi.

I ja bih dodao da, iako je meni ovo pf po pesmama znacajno bolje od drugog, jako slab utisak mi je ostavilo ceo vece i bukvalno nijedan nastup mi nije bio savrsen (osim Hrvatske), a za to mi je vise odgovorna Austrija kao domacim nego bilo koja drzava

Da Luka popravi growl i da nam maknu onog degena sto dolazi po plast ako je moguce i Srbija bi mogla da kaze da je imala cak i najbolji nastup veceri

Kad se sve sabere i oduzme, Hrvatska, Srbija, Finska pobednice veceri, subjektivno i objektivno 😂

Sad sam gledao neke druge nastupe i tamo takođe postoje loša kadriranja. Kod Estonije ima dio na 2:36. Snimak nekih stepenica iza bine koji traje možda 2 sekunde, tako da smo mi čak dobro i prošli sa likom koji utrčava da pokupi ogrtač. Ostalo je bilo više nego odlično. Možda i pretjerujem, ali OK to je što je, vidi se da je organizacija ispodprosječna i amaterska.

Tako je, ruši nas MI6 direktno

ESC 2026: Polufinale i finale
Back